Yılmaz Vural'ın takımı Menemen FK fırsat kaçırdı

Menemen FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’taki 35. hafta mücadelesinde İskenderunspor’a yenilerek 6 maç sonra sahadan mağlup ayrıldı.

Yılmaz Vural'ın takımı Menemen FK fırsat kaçırdı
Yılmaz Vural'ın takımı Menemen FK fırsat kaçırdı
GİRİŞ 14.04.2024 11:11 GÜNCELLEME 14.04.2024 14:55

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta play-off mücadelesi veren Menemen FK, 35. hafta mücadelesindeki rakiplerinden İskenderunspor ile karşı karşıya geldi.

PLAY-OFF HATTINDA YERİNİ SAĞLAMLAŞTIRAMADI

Menemen İlçe Stadyumu’nda oynanan müsabakayı konuk ekip tek golle 1-0 kazanmayı başardı. Bu sonuçla birlikte İskenderunspor puanını 56’ya çıkartarak play-off iddiasını güçlendirirken, Menemen FK ise 58 puanda kalarak bitime 3 maç kala play-off hattındaki yerini sağlamlaştıramadı.

Böylece İzmir ekibi bu sonuçla da 5 galibiyet ve 1 beraberlikten oluşan 6 maçlık yenilmezlik serisini de sonlandırmış oldu. Sarı-lacivertliler son mağlubiyetini Şubat 2024’de Kastamonuspor karşısında almıştı.

Öte yandan alınan bu yenilgiden sonra Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın ilk antrenmanda oyuncularla bir toplantı gerçekleştirip bitime 3 hafta kala play-off hattından çıkmamak için önemli uyarılarda bulunacağı öğrenildi. İzmir ekibi, gelecek hafta matematiksel olarak küme düşen Uşakspor’a konuk olacak.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.