Borç batağındaki Süper Lig efsanesi 3. Lig'e düşüyor

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta son olarak deplasmanda Düzcespor'a 3-0 kaybedip bitime 4 maç kala kümede kalma umutlarını tüketen Denizlispor maddi anlamda da zor durumda.

Borç batağındaki Süper Lig efsanesi 3. Lig'e düşüyor
Borç batağındaki Süper Lig efsanesi 3. Lig'e düşüyor
GİRİŞ 10.04.2024 10:59 GÜNCELLEME 10.04.2024 10:59
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Yeni sezonda 3'üncü Lig'de mücadele etmesi muhtemel gözüken yeşil-siyahlılarda Başkan Mehmet Uz kulübün borcunu açıkladı.

Hiç kimseden destek alamadıklarını, her şeyi kendi ceplerinden çözdüklerini belirten Uz, "Personele ödemeler gerçekleştirdik. Kulüpten alacaklı olan yöneticiler, alacaklarını faizleriyle almışlar. Geçen sezon kulübün borcu 330 milyon TL olmuştu. Bu sene ise borç 400 milyon TL'ye yaklaştı" dedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 59
  • Cengizhan 2 hafta önce Şikayet Et
    Fenerbahce ona buna çamur atacağına adam gibi futbol oynasın ayrıca Fenerbahce yıllar dır şampiyon olamıyor bu işler konuşmayla olmuyor
    Cevapla
  • Umut 2 hafta önce Şikayet Et
    İnşallah amatöre düşer
    Cevapla
  • Şükrü fb 2 hafta önce Şikayet Et
    Beter olsunlar
    Cevapla
  • İsmail koç 2 hafta önce Şikayet Et
    Aziz yıldırımıñ gelişinden sonra şampiyonluk gitti onun icin bir ata sözü var alma maslumun ağını cıkar aheste aheste diye düştügünede zerre kadar üzülmedim bizim hakkımızı yiyen aziz yıldırım ve düzce spor olmuştur topuk yaylası icin aziz yıldırım kütahya sporu bitirmiştir
    Cevapla
  • Deniz 3 hafta önce Şikayet Et
    O kadar para çalışırken aklın neredeydi? Batan kulübe başkan olduğuna göre ilerizekalın tekisin enayi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle