Yılmaz Vural'ın takımı fırtına gibi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen FK, ligde oynadığı Iğdır FK, Somaspor ve Denizlispor müsabakalarını kazanarak 3 maçlık galibiyet serisine imza attı.

Yılmaz Vural'ın takımı fırtına gibi
Yılmaz Vural'ın takımı fırtına gibi
GİRİŞ 21.03.2024 12:07 GÜNCELLEME 21.03.2024 12:07
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen FK, son dönemde alınan üst üste başarısız sonuçlardan sonra tekrar çıkışa geçti. Ligde oynadığı Iğdır FK, Somaspor ve Denizlispor müsabakalarını kazanarak 3 maçlık galibiyet serisine imza atan Yılmaz Vural yönetimindeki sarı-lacivertliler, 51 puanla 5. sıraya yükseldi.



Play-off hattının en iddialı takımlarından birisi konumuna gelen İzmir ekibi, yerini sağlamlaştırmak için hata yapmak istemiyor. 71 yaşındaki çalıştırıcının da takımla sık sık toplantı yaptığı ve play-off hattının dışındaki en yakın rakipleriyle arasındaki puan farkının sadece 2 olduğunu oyuncularına hatırlattığı öğrenildi. Menemen FK, 24 Nisan Pazar günü deplasmanda oynanacak Sarıyer maçını hatasız geçerek yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

Yılmaz Vural, Menemen FK’nın başına geçtiğinden bu yana ligde çıktığı 19 maçta 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Malatyali 1 ay önce Şikayet Et
    Yılmaz Vural gerçekten onnumara bir adam biz onunla Malatya spordayken bizi sevindirmişti dört büyüklere kök söktürmüştük bir kez bile İstanbul takımları şans vermedi yılmaz vurala yazik
    Cevapla
  • Kanunî 1 ay önce Şikayet Et
    Ya ben anlamiyorum Yilmaz Vural gibi hoca varken örnegin Beşiktaş niye dışarıdan adam gediriyor. Işte durum Meydanca biz her şeyi ithal etmeyi bir erdemlik mi sayıyoruz. Ben şahsen Türk Milli takımının başında bir yabancı hocanın olmasını hazmetemiyorum. Onemli olan benim insanımın başarılı olmasıdır.
    Cevapla
  • Mustafa Hakkı 1 ay önce Şikayet Et
    Böyle hocalar zor yetişiyor neyazık ki kıymeti bilinmedi süper ligde kötü girişlere dur diyebilecek teknik direktör büyük kulüpler hata yapıyorlar milyon dolarlar veriyorlar başarı oranları sıfır yerli hocalar heba ediliyor hocam sen gönüllerin hocasısın yolun açık olsun
    Cevapla
  • Reis 0 1 ay önce Şikayet Et
    Kariyerinin en büyük serisi
    Cevapla
  • sergen 1 ay önce Şikayet Et
    hocam senin yerin superlig
    Cevapla
  • Surmeneli 1 ay önce Şikayet Et
    Gercekten degeri bilinmeyen bir isim ..Yilmaz Vural senin yerin Besiktas ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle