Karşıyaka’da İlker Ergüllü dönemi

İzmir temsilcisi Karşıyaka Spor Kulübü’nde yönetimdeki istifa krizleri sonrası başkanlık görevine Asbaşkan İlker Ergüllü getirildi.

Karşıyaka’da İlker Ergüllü dönemi
Karşıyaka’da İlker Ergüllü dönemi
GİRİŞ 20.02.2024 23:47 GÜNCELLEME 20.02.2024 23:47

Geçen hafta yönetim içindeki fikir ayrılıkları sonrası önce İlker Ergüllü, ardından Başkan Azat Yeşil ve Sayman Hasan Yıldırım’ın istifa ettiği yeşil-kırmızılılarda yönetim kurulu toplantısında Ergüllü’nün istifası kabul edilmedi.

İlker Ergüllü yönetim içindeki oylama sonucu başkanlığa seçildi. İstifaları kabul olan Azat Yeşil ve Hasan Yıldırım’ın yerlerine ise yedek yönetim kurulu üyelerinden Sertaç İnamlık ve İlker Akpınar ana yönetime alındı.

Karşıyaka’da Voleybol Şube Başkanı Veysi Kubba’nın da istifa kararı alıp yönetim kurulu toplantısına katılmadığı öğrenildi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.