Yattara Sivas'ta top koşturacak! Yeni takımı açıklandı

Trabzonspor’un eski yıldız futbolcusu İbrahim Yattara, Sivas’ta bulunan süper amatör spor kulüplerinden İmranlıspor’a transfer oldu.

Yattara Sivas'ta top koşturacak! Yeni takımı açıklandı
Yattara Sivas'ta top koşturacak! Yeni takımı açıklandı
GİRİŞ 10.02.2024 22:00 GÜNCELLEME 10.02.2024 22:00
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Trabzonspor’da yıllarca futbol oynayan ve taraftarın da sevgisini kazanan İbrahim Yattara, futbol hayatına Sivas’ta faaliyet gösteren amatör bir spor devam etme kararı aldı.

Bu kapsamda Yattara, Sivas Süper Amatör Ligi'nden Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek için mücadele eden İmranlıspor’a transfer oldu. İmranlıspor Kulübü, Gineli eski milli futbolcu ile play-off maçları süresince sözleşme imzaladı. İstanbul’da gerçekleşen imza töreninde İmranlıspor Kulüp Başkanı Adnan Avcı ile Kulüp Avukatı Enes Yüksel de hazır bulundu.

18 Şubat’ta başlayacak play-off mücadelelerinde forma giyecek olan İbrahim Yattara'nın önümüzdeki günlerde İmranlı’ya giderek takımla tanışması ve çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • Malatyalı 2 ay önce Şikayet Et
    Üç beş kuruş veren oldumu her yere gidiyor
    Cevapla
  • Serkan 2 ay önce Şikayet Et
    Ne diyon gardas adam ekmeginin pesinde hirsizlikmi yapsin
    Cevapla
  • ümit#korku 2 ay önce Şikayet Et
    evliya çelebi misali gitmediği yer kalmayacak herhalde
    Cevapla
  • Zara 2 ay önce Şikayet Et
    Peki Yattara'nın İmranlı'nın nerede olduğunu bildiğinden emin miyiz? İklimi, ulaşımı vs en ufak bilgisi yoktur. Malatya ya gelen Brezilya lılar gibi olmasın.
    Cevapla
  • Murat Yerebakan 2 ay önce Şikayet Et
    Zaten play off oyna Yacak :) en fazla 4 maç
    Cevapla