Denizlispor'dan 'transfer yasağı' açıklaması!

Denizlispor’a FIFA tarafından transfer yasağı getirildiği haberlerine açıklama yapan yeşil siyahlı kulüp, kalıcı transfer yasaklarının bulunmadığını, borçların ödendiği takdirde transfer yasağının kalkacağı duyuruldu.

Denizlispor'dan 'transfer yasağı' açıklaması!
Denizlispor'dan 'transfer yasağı' açıklaması!
GİRİŞ 13.01.2024 13:37 GÜNCELLEME 13.01.2024 13:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

FIFA’nın Türkiye’den 25 kulübe transfer yasağı getirdiğini açıklamasının ardından bazı mecralarda Denizlispor’un da bu kulüpler arasında olduğu iddiaları yayıldı.

Yayılan bu haberlere istinaden açıklamalarda bulunan Denizlispor kulübü, yapılan haberlerin doğru olmadığı belirtildi. Mevcut cezalarından dolayı yayımlanan listede olduklarını belirten Yeşil siyahlı kulüp yaptığı açıklamanın devamında, “Kulübümüze daha önce verilen 2 dönem transfer yasağı devam etmekte olup, kalıcı transfer yasağımız bulunmadığı için borç ödendiği taktirde transfer yasağımız kalkacaktır. Kulübümüzle ilgili yeni bir transfer yasağının söz konusu olmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadeleri yer aldı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • adem38 3 ay önce Şikayet Et
    yav bu borçlar sadece bu açıklanan takımların mı? FB, GS, bjk, TS a neden yasak gelmiyor. Türkiye'nin en borçlu takımları bunlar değil mi? Anadolu takımlarının önünü başta TFF, mhk ve FİFA denen kuruluşlar kesiyor. Madem Anadolu takımlarına yaşama hakkı yok futbolu ülkede yasaklayın gitsin.
    Cevapla