Bursaspor Kulübü: Siz de öğreneceksiniz!

Bursaspor Kulübü, mali kriter eksikleri isimli bir tablo yayımlayarak, "Puan silme cezasının müsebbibi olanlar, payınıza düşenleri biz biliyoruz. Siz de öğreneceksiniz." açıklamasında bulundu.

Bursaspor Kulübü: Siz de öğreneceksiniz!
Bursaspor Kulübü: Siz de öğreneceksiniz!
GİRİŞ 01.12.2023 19:01 GÜNCELLEME 01.12.2023 19:01
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Bursaspor Kulübü, mali kriter eksikleri isimli bir tablo yayımlayarak, “Geçmiş dönemlerde görev yapan yönetimler, yapılması gerekenleri zamanında yapsalardı bugün bunlar yaşanmayacaktı. Bu zavallılardan bazıları utanmadan sıkılmadan yönetime aday olmayı hayal ediyorlar” açıklamasında bulundu.

Bursaspor Kulübü’nden yapılan açıklama şu şekilde:

“Değerli Bursasporlular, 2018-2019 sezonundan başlayarak, 2019-2020, 2020-2021, 2021-2022 yılları boyunca gerçekleştirilen yanlışlar, ihlaller ve ihmaller kulübü bu günlere getirdi. Eminiz ki camiamız yanlışları, ihlalleri ve ihmalleri yapanları değerlendirecektir. Geçmiş dönemlerde görev yapan yönetimler, yapılması gerekenleri zamanında yapsalardı bugün bunlar yaşanmayacaktı. Bu zavallılardan bazıları utanmadan sıkılmadan yönetime aday olmayı hayal ediyorlar. Puan silme cezasının müsebbibi olanlar, payınıza düşenleri biz biliyoruz. Siz de öğreneceksiniz. Bursaspor camiasına saygılarımızla.”



SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 9
  • Aaa 5 ay önce Şikayet Et
    Trabzon bursa macinda ts yenerken birden bursa 2 gol atip ts yi yeniyor ve ligde kaluyor şike yapiliyor macta ve ahi cikiyor iste boyle
    Cevapla
  • Nesiniz 5 ay önce Şikayet Et
    Her zaman dediğim gibi Türkiye futbolda boşuna zaman kaybediyor bu enerji başka dallara taşınmalı
    Cevapla
  • osmanlı 5 ay önce Şikayet Et
    Bursanın en büyük suçu şampiyon olmak.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    kedidir kedi önünüze bakın bir şey olmamış gibi yapın canlarım
    Cevapla
  • Levrock 5 ay önce Şikayet Et
    48 milyon euroo yüzünden yok olursa bu kulüb, yaziklar olsun ! Wild Card verip Bursasporu gelecek yil Süper Lige davet edin, transfer yasaginida kaldirin, transfer limiti koyun ama su kulübün yok olmasina müsade etmeyin.
    Cevapla
  • Merhum Optik... 4 ay önce Şikayet Et
    Kulüp derken????? Bırsa, takım olamadan kulüp olunmaz, ki takım olmak için bile o ruh Bırsa'da eksik. Mevcut taraftarın gurup olarak oluşturdukları isimler bir bakın... Hangisi en-has-öz TÜRK işi??? Bırsa'nın işi gücü özenmek. Çünkü aslı yok. Olanı da unutmuşlar. Anakaragöçü'nün de en büyük desteği dk.16 aaaalllllkııııışşşşş. Tok toku henefte bulurmuş... ALMA MAZLUMUN AHINI, HURMALAR...
    Cevapla
  • imanLahersey 5 ay önce Şikayet Et
    Tm hans
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle