Kulüp kapanacak mı? Bursaspor'dan açıklama geldi

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Bursaspor'un divan kurulu başkanı Galip Sakder, kulübün kapanacağı iddiasının gerçekleri yansıtmadığını söyledi.

Kulüp kapanacak mı? Bursaspor'dan açıklama geldi
Kulüp kapanacak mı? Bursaspor'dan açıklama geldi
GİRİŞ 29.11.2023 19:34 GÜNCELLEME 29.11.2023 19:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Bursaspor'un divan kurulu başkanı Galip Sakder, kulübün kapanacağı iddiasının gerçekleri yansıtmadığını bildirdi.

Sakder, yazılı açıklamasında, sosyal medyada gerçek dışı söylemlerle Bursaspor'un kapanacağı yönünde gerçek dışı algı oluşturulmasını şaşkınlıkla karşıladıklarını belirtti.

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulunun kararıyla kulübün kapatılmasının söz konusu olamayacağını vurgulayan Sakder, Bursaspor'un tahkimde herhangi bir dosyası bulunmadığını ifade etti.

Geçen yıl ekim ayında takımın eski oyuncusu Luka Capan'a zamanında ödeme yapılmaması nedeniyle FIFA nezdinde alınan iki dönem transfer yasağından başka bir cezanın bulunmadığını aktaran Sakder, şunları kaydetti:

"FIFA transfer yasağının 2023-2024 sezonu ara transfer dönemiyle sona ereceği sabittir. Geçmişte görevdeki yönetimlerin transfer tahtası olarak addedilen kısıtlamayı, ödemeleri gerçekleştirerek ortadan kaldırması nasıl mümkün olmuş ise gereklilikleri yerine getirilebilecek bir yönetim kurulunun, transfer yapma ile ilgili önünde zorunlu bir yasak ihtimali söz konusu olamaz. Gerekli ödemelerin yapılması halinde ocak ayında başlayacak ara transfer için kısıtlamanın tamamen kaldırılmasıyla gerçekleştirilmesi istenen transferlerin de önünde bir engel bulunmamaktadır. Kulübümüzü köklü geçmişinde olduğu gibi yarın da önemli başarılarıyla ülkece gururlanacağımız günlere geri döndürecek genel kurul üyelerimizin bu yönde iradesini ortaya koyacağının bilinmesini isteriz. Camiamız, içinde bulunduğu bu geçici buhran dönemini şampiyonluktaki inanmışlık, hedefe adanmışlık ve doğru bir organizasyonla aşacak insan kaynağına ve güce muktedirdir."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 6
  • Zeki Zonguldak 5 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaş size ne yaptı ki bursaya sokmadınız beter olasınız darısı a.gücünün,bu arada kupayı aldınız diye kastı yenilip rize yi kurtarıp altay'ı düşürdünüz etme bulma,inşallah daha beter olursunuz
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Şampiyon Olmuş Takımın Geldiği Şu Hâle Bakın Yazık Çok Yazık Tekrar Süper Lig de Görmek İstiyorum ❤️
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    bursahahahaha
    Cevapla
  • Ercişli 5 ay önce Şikayet Et
    Etme Bulma dünyası
    Cevapla
  • Rizeli 5 ay önce Şikayet Et
    Hanı hatırlarmısınız Kume dusme macı Teabzon bursa macı vardı şike ile macı alan bursa lıgde kaldı.Ah almıcaksın Laık oldugun yerdesın Bursa Daha da beter ol
    Cevapla
  • Sürmeneli 5 ay önce Şikayet Et
    Rize,li kardeşim... İyi de Bursa şikeyi kendi kendisi ile yapmadı ki.! Trabzon ile birlikte yaptı ve Rize,yi düşürdüler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle