Amatör Lig takımından Filistin'e destek

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor idarecileri, futbolcuları ve taraftarlar, Filistin'e destek çağrısı yaptı.

Amatör Lig takımından Filistin'e destek
Amatör Lig takımından Filistin'e destek
GİRİŞ 19.11.2023 21:40 GÜNCELLEME 19.11.2023 21:40

Çarşambaspor idarecileri, futbolcuları ve taraftarlar, bugün evinde oynadığı maçta İsrail'in Filistin'e uyguladığı politikaya tepki göstermek adına puşi takarken, tribünlerde ise Filistin bayrakları asıldı. Futbolcular ellerinde 'Soykırıma hayır, Filistin'e destek' yazılı pankart ile sahaya çıktı.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, yaptığı açıklamada Filisitin'deki zulme karşı olduklarını belirterek, "Çarşambasporlu futbolcularımız ve taraftarımız ile bugün hep birlikte 'soykırıma hayır, Filistin'e destek' dedi. Çarşambaspor'umuzun, Türk Metal 1963 ile karşılaşmasında futbolcularımız Filistinli Müslüman kardeşlerimize destek için sahaya çıktı. Taraftarımız ellerinde Filistin bayrakları ile zulme dur dedi. Kalbi kardeşlik bilinci ile atan tüm taraftarımıza, futbolcularımıza, Kulüp Başkanımız Özkan Yıldırım ve yönetim kadrosuna teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Çarşambaspor, ligin 6. haftasında evinde ağırladığı grup lideri Türk Metal 1963 Spor’a 1-0 mağlup oldu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.