Karşıyaka, kendini buldu

Son 3 maçında 2 mağlubiyet 1 beraberlik alan Karşıyaka, galibiyet hasretini Kelkit Hürriyet’i 2-0 yenerek giderdi ve yeniden rotasını zirveye çevirdi.

Karşıyaka, kendini buldu
Karşıyaka, kendini buldu
GİRİŞ 19.11.2023 14:55 GÜNCELLEME 19.11.2023 14:55

TFF 3. Lig 2. Grup’ta sezona iyi bir giriş yapıp ilk 8 hafta zirvede yer alan Karşıyaka, üst üste puan kayıplarından ve teknik heyetteki değişimden sonra çıktığı ilk maçta Kelkit Hürriyet’i 2-0 yendi ve kötü gidişattan kurtulmak adına ilk adımı attı.

İlk 10 dakika içinde bulduğu 2 golle rakibine üstünlük sağlayan Karşıyaka, 36. dakikada Adem Büyük’ün ikinci sarı kartla oyun dışı kalmasına rağmen temposunu sürdürdü. Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Taşova, bu kritik galibiyetin hem kötü gidişi durdurduğunu hem de zirve yarışının içinde olduklarını belirtti.

"Farkı kaçırdık"

Yoğun yağış nedeniyle ağırlaşan zeminde futbolcuların çok iyi mücadele ettiğini belirten Taşova, “Tüm oyuncularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Erken goller bizi sonuca çabuk ulaştırdı. Direkten dönen topumuz ve kaçan bir penaltımızla yaklaşık 55 dakika 10 kişi kalan takımımızın farkı kaçırdığımızı söyleyebilirim. Bu galibiyet son 3 maçlık kötü gidişin bitişi oldu. İlk yarının kalan tüm maçlarını kazanarak devreyi zirvede tamamlamak istiyoruz. Bu takımın kalitesi bunu başaracak güce ve inanca sahip” dedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.