Cihat Arslan geri dönüyor! Görüşme yapılacak

Ersin Aka ile yollarını ayıran Karşıyaka'da, teknik direktörlük görevi için Cihat Arslan ile yarın bir görüşme yapılacağı öne sürüldü.

Cihat Arslan geri dönüyor! Görüşme yapılacak
Cihat Arslan geri dönüyor! Görüşme yapılacak
GİRİŞ 13.11.2023 22:42 GÜNCELLEME 13.11.2023 22:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TFF 3. Lig 2. Grup'ta üst üste puan kayıplarının ardından bay geçirdiği haftada liderlikten indikten sonra Anadolu Üniversitesi'ne de deplasmanda uzun süre 2-1 önde götürdüğü maçta 81 ve 90+7. dakikalarda yediği gollerle mağlup olan Karşıyaka'da teknik direktör Ersin Aka istifa ederken, yönetim listesinin ilk sırasına Cihat Arslan'ı aldı.

Sezona mutlak şampiyonluk hedefiyle başlamasına rağmen son 3 maçta 8 puan kaybederek zirveyi kaptırdığı Efeler 09 SFK'nın maç eksiğiyle 5 puan, Turgutluspor'un da 4 puan gerisine düşen Kaf-Kaf'ta Ersin Aka dönemi 9 hafta sürdü. Yeşil-kırmızılılarda Azat Yeşil başkanlığındaki yönetim görev başlamadan önce anlaşılan ancak yeni yönetimin puan kayıplarına rağmen arkasında durduğu Aka, maçın ardından istifa etti.

Ligin en maliyetli takımlarından olan yıldızlar topluluğu Karşıyaka'nın geçen sezon amatörden çıkıp, kadrosunda amatör ligden birçok oyuncu bulunduran Anadolu Üniversitesi önünde aldığı şok yenilgi taraftarı kızdırırken, Ersin Aka'nın istifasını hemen kabul eden yönetim, teknik adam arayışında ilk olarak Cihat Arslan'a yöneldi.

Karşıyaka'yı 2012-2013 sezonunda 1. Lig'de, 2017-2018'de ise transfer yasağı ve aldığı puan silme cezalarıyla küme düşmekten kurtulamadığı 2. Lig'de yarım dönem çalıştıran takımın eski futbolcularından Arslan'la yarın masaya oturulacak.

Kaf-Kaf'tan sonra Süper Lig'de Akhisarspor, Kasımpaşa ve Yeni Malatyaspor, 1. Lig'de Adanaspor, Balıkesirspor, Yeni Malatya, 2. Lig'de Manisa FK, Bosna'da Zenica, Makedonya'da FC Shkupi'yi çalıştıran 53 yaşındaki Arslan'ın üçüncü kez dümene geçmesi bekleniyor. Yine takımı daha önce çalıştıran Sait Karafırtınalar da alternatifler arasında.

KAYNAK: NTV SPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Yusuf 5 ay önce Şikayet Et
    Sait hoca boştaysa hemen gidilmeli.
    Cevapla