TFF 2. Lig maçında skandal karar!

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta karşı karşıya gelene Yeni Mersin İdman Yurdu-Vanspor takımları arasında oynanan karşılaşmada yaşanan bir pozisyon gündeme damga vurdu.

GİRİŞ 06.11.2023 14:03 GÜNCELLEME 06.11.2023 15:02
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta dün İçel İdman Yurdu sahasında Vanspor'u konuk etti. Karşılaşmayı İçel İdman Yurdu 3-0 kazandı. Maça damga vuran olay ise Vansporlu Muhammed Ali Doğan ile rakibi Oğuz Özden arasında yaşanan pozisyon ve hakemin kararı oldu.

OYUNCUNUN KAŞINDA KANAMA MEYDANA GELDİ

Vanspor forması giyen Muhammed Ali Doğan, rakibi Oğuz Özden'e çok sert bir müdahale yaptı. Yüzüne aldığı sert darbe sonrası sakatlanan Oğuz Özden'in kaşında kanama meydana geldi.

MAÇIN HAKEMİNE BÜYÜK TEPKİ

Maçın hakemi yaşanan bu pozisyondan sonra Muhammed Ali Doğan'a sarı kart göstererek tepkilere sebep oldu. Maçın ardından oyuncuları Oğuz Özden'in son halini paylaşan Mersinliler, maçın hakemine büyük tepki gösterdi.

YENİ MERSİN İDMAN YURDU'DAN PAYLAŞIM

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 55
  • TiGeR 5 ay önce Şikayet Et
    Beyazlı futbolcu ayağını fazla kaldırıyor tamam da topa da müdahalesi var. Sarı yeterli.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 ay önce Şikayet Et
    ALLAH cc için bu ülkede düzgün birşey olsun yahu. Herif ceza alanının yanında uçan tekme ile pozisyon yapıyor sarı kartla ödüllendiriliyor. Ekonomi kötü, spor kötü, mafyacılık almış başını gidiyor kötü. Sağlık kötü, diziler çok kötü, yolların çoğu kötü. Birileri bana cevap verecekse iyi şeyler yazsın.
    Cevapla
  • vatandaş kasım 5 ay önce Şikayet Et
    bence sen kendine bi bak. sen kötümüsün iyimisin diye ???
    Cevapla
  • Hehe 5 ay önce Şikayet Et
    Vallahi el insaf,adam topa çıkıyor, rakip oyuncudaama topa önce ayakla mudahalede bulunuyor öbürü kafasını ayağa vuruyor.pozisyonda hicbirsey yok.bu neyin yaygarası
    Cevapla
  • Yusuf40 5 ay önce Şikayet Et
    Gerekirse Gürcistan'dan bile hakem getirin, bizimkileri de defedin gitsin. İyice azdılar.
    Cevapla
  • hakan 5 ay önce Şikayet Et
    gürcistan mafyasi mi zengin olsun?
    Cevapla
  • Zafer 5 ay önce Şikayet Et
    Mehmet Buyukeksi ve hakemler istifa edin.Turk futbolundan elinizi çekin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle