Denizlispor seriye devam etmek istiyor

Çıktığı son iki müsabakayı kazanarak seri başlatan Denizlispor, Pazar günü oynayacakları Anagold 24 Erzincanspor maçını da kazanıp galibiyetlerine bir yenisini daha eklemek istiyor.

GİRİŞ 28.09.2023 13:25 GÜNCELLEME 28.09.2023 14:43

Denizlispor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 6.haftasında 1 Ekim Pazar günü A. 24 Erzincanspor’u konuk edecek. Hazırlıklarını tek idmanla sürdüren Ege temsilcisi, Arnavutköy Belediyespor ve son olarak deplasmanda Etimesgut Belediyespor’u mağlup ederek 2 maçta 6 puan çıkarmıştı. Horozlar, ligin güçlü takımlarından 24Erzincanspor’u da yenerek galibiyet serisini ve çıkışını sürdürmek istiyor.

Kritik maç öncesi açıklamalarda bulunan Denizlispor Kulüp Başkanı Mehmet Uz, ligin en genç takımı olduklarını hatırlatarak, “Sezon hazırlıklarına en erken başlayan takımlardan biriyiz. Yaz aylarını tamamen çalışarak ve genç oyuncularımızı lige hazırlayarak geçirdik. İlk 3 haftada iyi mücadele etmemize rağmen bunu skora yansıtamadık. Ancak son 2 haftada hem oyun hem de skor olarak istediğimizi alarak sahadan ayrıldık” dedi.

 "Puan kaybı yaşamak istemiyoruz"

Her maçın zor olduğunu ifade eden Mehmet Uz, “Ligde her puan altın değerinde. Özellikle iç saha maçlarında puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Şu ana kadar evimizde oynadığımız iki maçtan birini kazandık, birinden beraberlikle ayrıldık. Evimizde puan olarak iyi bir çizgimiz var. Bunu Erzincanspor maçında da sürdürmek istiyoruz. Eksik oyuncularımıza rağmen takımımızın kazanmak için elinden geleni yapacağından kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Öte yandan Etimesgut Belediyespor deplasmanında sakatlanan Emre Sağlık'ın adalesinde kanama tespit edildiği ve oyuncunun 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Emre Sağlık'ın yanı sıra iç sahada oynanacak A. 24 Erzincanspor maçında geçen hafta kasığı yırtılan Gökhan Süzen ile kart cezalısı Bekir Tunç'un kadroda yer alamayacağı ifade edildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.