Bursaspor: Transfer yasağının kalkması için 203 milyon TL gerekli

Bursaspor Kulübü, transfer yasağının kış transfer döneminde sona ereceğini açıkladı.

Bursaspor: Transfer yasağının kalkması için 203 milyon TL gerekli
Bursaspor: Transfer yasağının kalkması için 203 milyon TL gerekli
GİRİŞ 05.08.2023 19:34 GÜNCELLEME 05.08.2023 19:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bursaspor Kulübü, transfer yasağının kış transfer döneminde sona ereceğini açıklayarak, “Transfer tahtasının açılması için ödenmesi gereken toplam rakam 203 milyon TL’dir” ifadelerini kullandı. Kulüp ayrıca bu borçların hangi dönemde yapıldığına dair de liste yayımladı.

Bursaspor Kulübü’nden yapılan açıklama şu şekilde: “Kulübümüz bilindiği üzere geçtiğimiz sezon FIFA'dan 2 dönem transfer yasağı almış, transfer tahtası ise farklı dönemlerde yapılan borçlar sebebiyle kapanmıştır. Kulübümüzün kış transfer döneminde FIFA'dan aldığı yasak sona erecek ancak transfer tahtasının açılması için ödemesi gereken toplam rakam 203.209.735 TL'dir. Aşağıdaki tabloda transfer borçlarının hangi dönemlerde yapıldığı belirtilmiştir."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Doğruya Doğru 8 ay önce Şikayet Et
    Gel kim olursan ol yine gel. Diyarbakır a gel onlar halleder. O günlerin utancı, ahı daha çok çıkacaktır. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
    Cevapla