Amatör Lig'e düşmüştü! TFF'ye flaş başvuru

Amatör Lig'e düşen Eskişehirspor'da Başkan Erkan Koca, küme düşmenin kaldırılması için TFF'ye başvuru yaptıklarını açıkladı.

Amatör Lig'e düşmüştü! TFF'ye flaş başvuru
Amatör Lig'e düşmüştü! TFF'ye flaş başvuru
GİRİŞ 05.06.2023 18:19 GÜNCELLEME 05.06.2023 20:55
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, küme düşmenin kaldırılmasını beklediklerini kaydederek, “Eskişehirspor tarihinde ilk defa amatör kümeye düştü. Bu üzüntüyü yaşattığımız için taraftarımızdan özür diliyorum. Türkiye’de deprem sonrası oluşan durum nedeniyle bir haksızlık oluştu" dedi.

Koca, yaptığı açıklamada, "Bizim grubumuzdan 3 takım küme düştü, yan gruptan 2 takım, diğer gruptan 1 takım küme düşürüldü. Biz bunun haksızlık olduğunu dile getirdik. Lig bitince mücadelemizi masada sürdürmeye devam ettik. Küme düşen takımın başkanları ile bir dilekçe hazırlayıp TFF’ye sunduk. Süper Lig, kulüpler birliği ile görüştük ve gündeme getirmelerini sağladık. Bu hafta kararın açıklanacağını düşünüyorum. Küme düşmenin kaldırılmasını istiyoruz” dedi.

Kalıcı gelire önem verilecek

Eskişehirspor’un daha güçlü kulüp olması için sistem değişikliği yaparak kalıcı gelirlerin sayısını artıracaklarının altını çizen Erken Koca, “Tesislerimizde yapımı süren tesisin yanına 2 halı saha yapılacak. Burasını 10 yıllığına kiralamak isteyenler var. İyi de ücret veriyorlar. Ancak biz artık kalıcı gelirlere yönelmek istiyoruz. Sıcak para hemen harcanabiliyor. Günü kurtarmak yerine geleceği kurtaracağız” dedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 53
  • Vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Alanen statda devleti taşla sonra küme düşme kaldırılsın kulübün kapatılmadığına dua edin.
    Cevapla
  • Erkan 10 ay önce Şikayet Et
    Ne güzel değil mi duş başarısız ol tff ye git de ki bu sene düşme kalksın.Sonra devlet suçlu REIS suçlu seçen suçlu seçilen suçlu ama sen kulübünü amatör kümeye dusurmussun bir tek sen suçlu değilsin.Idareci verilen işi iyi yapamıyorsa koltuk doldurmadan başka hiçbir işe yaramaz işini düzgün yapana hizmet edene gönül verene gönül alana RABBIM muvaffak eylesin iz bırakan olun.
    Cevapla
  • EKO 10 ay önce Şikayet Et
    Alma mazlumun ahını demişler. Trabzonspor a yaptığınız bel altı operasyonun bedelidir bu. Daha sırada Sivas var ve ama bugün ama yarın UEFA nın kara listesine giren 5 takım var.
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza 10 ay önce Şikayet Et
    Bu ne ya böyle sizin grupta depremzede takım yoksa siz de oynayıp kazansaydiniz. Beşiktaş gibi yenildiginiz maç iptal edilsin hatta bize 6 puan verin. Her sene düşme kaldırılsın zirvasi var. Öyle olsa şimdiye liglerde maç oynanacak gün bulamazdik
    Cevapla
  • aps 10 ay önce Şikayet Et
    aziz amcanızı arayın o sizi kurtarır. adalet mutlaka bir gün yerine geliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle