3. Lig'de play-off birinci tur maçları sona erdi!

TFF 3. Lig play-off birinci turunda rakiplerini mağlup eden Efeler 09 ve Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri, yarı finale yükseldiler.

3. Lig'de play-off birinci tur maçları sona erdi!
3. Lig'de play-off birinci tur maçları sona erdi!
GİRİŞ 26.05.2023 19:09 GÜNCELLEME 26.05.2023 19:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

TFF 3. Lig 3. Grup play-off birinci tur mücadeleleri sonucunda Efeler 09 ve Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri, adlarını yarı finale yazdırdı.

Tek maç eleme usulüne göre oynanan turda, Adnan Menderes Stadı'nda Artvin Hopaspor'u konuk eden Efeler 09, sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Beyoğlu Stadı'nda Güneş Holding Çankaya FK'yi ağırlayan Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri ise müsabakayı 2-1 kazandı.

Efeler 09 ve Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri, yarı finalde birbirlerine rakip oldu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • Sait 11 ay önce Şikayet Et
    Hani faruk çelik Hopa sporu bir üst lige çıkaracaktı..!Demek ki palavra atmış.seçilinceye kadar artvin de kaldı İşi bitti bir daha gelir mi bilmem.artvin yat yat uyu.
    Cevapla
  • Kemal 10 ay önce Şikayet Et
    1-0 yenildik. Faruk napsın?
    Cevapla
  • s.cem 11 ay önce Şikayet Et
    Günaydın
    Cevapla
  • Çineli09 11 ay önce Şikayet Et
    Aydınlıyım efeler 09 diye takımı ilk defa duydum aydınspor u tanıyorum bir tek
    Cevapla
  • fatih g 11 ay önce Şikayet Et
    efeler 09 merkezin adını aldı toprak şimdide profesyonel liglerde tek takımımiz aydın için merkez ilçe efeler 09 bulunmaktadır 2. lige çıkar ise aydın spor olarak devam edecek nasip olur ise iki maç kaldı kazasız geçer ise insallah
    Cevapla