Amedspor Başkanvekili Elaldı tehdit iddiasıyla tutuklandı!

TFF 2'nci Lig ekiplerinden Amed Sportif Faaliyetler Başkanvekili Ömer Elaldı ve 6 şüpheli ‘tehdit’ iddiasıyla gözaltına alındı. Elaldı ve Ş.E. tutuklanırken, 5 kişi adli kontrolle serbest bırakıldı.

Amedspor Başkanvekili Elaldı tehdit iddiasıyla tutuklandı!
Amedspor Başkanvekili Elaldı tehdit iddiasıyla tutuklandı!
GİRİŞ 24.05.2023 01:32 GÜNCELLEME 24.05.2023 01:34
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "tehdit" suçlamasıyla aralarında Ömer Elaldı'nın da bulunduğu 7 kişiyi, şafak vakti belirlenen adreslere düzenlenen operasyonla yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Elaldı ve Şahin E, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

KAYNAK: AA, DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    terorist her yerde teroristtir
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Bursa maçındaki duruşu yüzünde bu halde Soylu operasyonu
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Bunlar futbolcu degil, terorist sanki
    Cevapla
  • 9.köyün delisi 11 ay önce Şikayet Et
    Her durumdan mağduriyet çıkartmaya çalışarak güya Kürt karşıtlığı varmış gibi bir algı yaratmak çabanızdan vazgeçin. Bir kez olsun aynaya bakın, durduk yere mi tutuklanmışlar. Yapmayın kardeşim Kürtlerle Türkler bin yıllardır bu topraklarda beraberce yaşıyor, bazen sizin gibi ayrık otları da çıkıyor arada.
    Cevapla
  • Amed taraftarı 11 ay önce Şikayet Et
    Nurettin bey ile hitap etme onun dilinden konuşki oda anlasın kürtleri bunlar çekemiyor sporda bile kin var bunlardan ne beklenir lanet bunlar aslında???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle