Vanspor'dan TFF'ye başvuru!

Vanspor Futbol Kulübü, TFF'ye başvuru yaparak 2. Lig Kırmızı Grup'ta çekilen takımlarla oynanmış tüm müsabakaların oynanmamış sayılması ve 3-0 hükmen tescil edilmesini istedi.

Vanspor'dan TFF'ye başvuru!
Vanspor'dan TFF'ye başvuru!
GİRİŞ 31.03.2023 22:26 GÜNCELLEME 31.03.2023 22:30
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 61 puanla ligde Kocaelispor'un ardından 2. sırada yer alan Vanspor Kulübü, yeni bir karar aldı.

Vanspor, Türkiye Futbol Federasyonu'na deprem sebebiyle ligden çekilen takımların maçlarının yok sayılması için başvuruda bulunduğunu duyurdu.

"Vanspor FK olarak TFF'ye başvuruda bulunulmuştur"

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Son günlerde kamuoyunu meşgul eden, başta Süper Lig kulüpleri olmak üzere, bulunduğumuz TFF 2. Lig Kırmızı Grup'taki takımların da etkilendiği deprem felaketinden ötürü ligden çekilen takımlarla ilgili TFF'nin vereceği karar öncesinde; Vanspor FK olarak avukatlarımız aracılığı ile, 1-0'lık Adıyaman FK maçı da dahil olmak üzere deprem nedeniyle ligden çekilen takımlarla oynanmış tüm müsabakaların oynanmamış sayılması ve 3-0 hükmen tescili talebiyle TFF'ye başvuruda bulunulmuştur."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Trtt 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırdır önüne gelen her türlü pisligi deniyo
    Cevapla
  • Serhat 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet çok doğru bir karar beleş puanlarla şampiyon olmak yakışmaz kimseye bu durumda vana haksızlık oluyor
    Cevapla
  • mefa 1 yıl önce Şikayet Et
    En güzeli bu sene ligi iptal edip, ligi bitirmeliler. Ağlayan ağlayana. Bu kural daha önce de uygulandı. Her takım kendi tarafından bakınca kendine göre haklı. Kimse memnun olmaz.
    Cevapla
  • Misafir2 1 yıl önce Şikayet Et
    Haklılar
    Cevapla
  • Orçun küçük 1 yıl önce Şikayet Et
    Çebi-2 vakası :=))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle