Genç hocadan iddialı sözler! "İstifa etmiyorum, şampiyon olacağım”

TFF 2. Lig’de lider Kocaelispor’un lig sonuncusuyla 1-1 berabere kaldığı maçın ardından teknik direktörler karşılaşmayı değerlendirdi. Teknik Direktör Fırat Gül, "İstifa etmiyorum, şampiyon olacağım” dedi.

Genç hocadan iddialı sözler! "İstifa etmiyorum, şampiyon olacağım”
Genç hocadan iddialı sözler! "İstifa etmiyorum, şampiyon olacağım”
GİRİŞ 20.03.2023 23:49 GÜNCELLEME 20.03.2023 23:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta lider Kocaelispor’un 1-1’lik skorla lig sonuncusu Pazarspor’a puan kaptırdığı karşılaşmanın ardından Kocaelispor teknik direktörü Fırat Gül maçı değerlendirdi.

Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül, “Maçın çok fazla değerlendirmesini yapmaya gerek yok. 33 şut çektiğimiz maçta bir gol atabildik. Pozisyona girdik, gol bulmak için her şeyi yaptık. Bugün takıldığımız nokta girdiğimiz gol pozisyonlarını olumlu sonuçlandıramamak. En kısa zamanda toparlanacağız. Sonuç itibarıyla bu maç bitmiştir. Kalan maçlarda alabildiğimiz kadar yüksek puan alıp şampiyonluğa gideceğiz. Maça gayet ciddi başladık. Kocaelispor hala lider. Zirvede puan farkını açtığımız zamanlarda oldu. Bunu mücadele ederek elde ettik, kimse bize vermedi. Aynısını yine yapabilecek gücümüz var. Tek bir gerçek var; şampiyonluktur. Bu yolda avantajımızı sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi.

Tribünlerden yükselen ‘istifa’ talebiyle ilgili olarak da konuşan Gül, "Arkamdaki grup yine öyle bir şeyde bulundu. Haklarıdır takımlarını galip görmek, şampiyon görmek istiyor. Ben şampiyon olacağım” dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Olcay MARUL 1 yıl önce Şikayet Et
    Fırat hocam istifa etme şampiyonda olalım
    Cevapla
  • Serdar Vardar 1 yıl önce Şikayet Et
    Fırat hocama güvenin, yolun sonu şampiyonluk
    Cevapla
  • değişik ilginç 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamam,kızma.Relax
    Cevapla