Bursaspor-Amedspor maçının ardından Bakan Soylu açıkladı! "Açığa alındılar"

Bursaspor-Amedspor maçında, Bursasporlu taraftarlar "Beyaz Toros" ve "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın pankartlarını açtı. Konuyla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 05.03.2023 15:08 GÜNCELLEME 05.03.2023 16:40
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'un 23'üncü haftasında Bursaspor saat 14.00'te Amed Sportif Faaliyetler'i konuk etti. Karşılaşmayı yaklaşık 40 bin Bursaspor taraftarı takip ederken, konuk ekibin taraftarları güvenlik nedeniyle stadyumda yer alamadı. Saha dışında ve içerisinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, maç öncesi iki takımın futbolcuları arasında arbede yaşandı.

Bursa tribününde 'Beyaz Toros' ve 'Yeşil' posteri açıldı

Bursaspor-Amedspor maçında, Bursasporlu taraftarlar "Beyaz Toros" ve "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın pankartlarını açtı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabı üzerinden maça ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bursa’daki futbol müsabakasında, futbol seyrinin dışındaki görseller kabul edilemez ve spor ile bağdaştırılamaz. Bu görsellerin stada sokulmasında zafiyet gösteren kamu görevlileri ile ilgili soruşturma başlatılmış ve ilgili kamu görevlileri açığa alınmıştır"

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 45
  • mert 1 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakan diyarbakır da oynanan maçlar ile ilgili açıklama yaptımı
    Cevapla
  • Gerçek 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar Türkiyenin içinde kürdistanın takımıyız diyor sayın bakan ayrımcılığı kim yapıyor Amerikaya İsraile kim hizmet ediyor asıl bunları kaptıp cezalandırmak lazım gerçi meclistekileri yok edemediniz bunlarımı edeceksin bırakın oy hesaplarını kaptın şu pkk oluşumlarını
    Cevapla
  • Cuneyt 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz sizden daha cok bu bayraği seviyoruz ya
    Cevapla
  • çok şükür 1 yıl önce Şikayet Et
    Milletin bağrı yanıyor güzel ülkemizin dorte biri yıkılmış yazılanlara bakıyorum sadece susuyorum ..ben bir Bursalı olarak utandım deprem bölgesinde gönüllü ydum hani insanlarin acıları tarifsiz anlatamam ama o bölgeye gelmek için ne kadar su sıkıntısı ceken insan gördüm ..sahamız su dolu nimete saygısızlık . Diyarbakır'da bizim halkida bizim böyle bir zamanda böyle iğrenç şeylerin olması utanç verici bence ...hak nedir bence böyle nimete sayigisi olmayan takımı kulüp olarak kapatacan
    Cevapla
  • Vanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanımız size helal olsun iyiki varsınız Allah razı olsun sizden Allah size hayırlı uzun ömürler versin inşallah terörü temizlediniz baya şimdi sıra ırkçılık yapan a
    Cevapla
  • E.A 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence amedsporun ismi jiletspor olmali.. Bakalim daha kaç kişiyi jiletlicekler.. Ezeli rakip olursun kavga falan cikar hadi eyvallah.. ama işin icinde nedense hep amedspor var. sakaryali futbolcularida jiletledigi günleri unutmadik.. futbol kulübü değilde daha çok başka hizmetlere soyunmaya kalkan bir oluşum..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle