Yarım asırlık kulüp ligden çekiliyor

Ülkemizde 10 ilde ağır kayıplara neden olan deprem felaketinden etkilenen kulüplerden olan Elazığspor ligden çekilme kararı aldı.

Yarım asırlık kulüp ligden çekiliyor
Yarım asırlık kulüp ligden çekiliyor
GİRİŞ 21.02.2023 19:16 GÜNCELLEME 21.02.2023 19:45
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin ardından Süper Lig, Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'den toplam 9 takım ligden çekildi.

Süper Lig'den Hatayspor, Gaziantep FK, Spor Toto 2. Lig'den Adanaspor, Yeni Malatyaspor, TFF 2. Lig'den Adıyamanspor, Diyarbekirspor, TFF 3. Lig'den ise Malatya Arguvanspor, Kahramanmaraşspor, Osmaniyespor sezonun kalan kısmında mücadeleye çıkamayacağını federasyona bildirdi. TFF, bu takımların gelecek sezon aynı ligden devamına karar verirken bu sezon kalan maçlarında 3-0 hükmen yenik sayılmalarına karar verdi.

1967 yılında kurulan ve 3. Lig 1. Grup'ta yer alan Elazığspor, geçmişte farklı aralıklarla Süper Lig'de de mücadele etmişti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    fırsat bu bu fırsat çekil kurtul
    Cevapla
  • ZAZA 1 yıl önce Şikayet Et
    Isabet olmus milletin bir top ugruna birbirlerini kirmalari,kufur etmeleri hicte iyi bir sey degil.
    Cevapla
  • Toparlansınlar 1 yıl önce Şikayet Et
    Gelecek sezon aynı ligden devam edecekler küme düşmek yok.Yerinde bir karar alınmış.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    elazigspor miladini doldurdu hersene belediye baskani sehrin ileri gelenleri vere vere verecek biseyde kalmadi alt yapi kulturu olusmadikca takimlarin hazin sonu
    Cevapla
  • 12 Numara 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir takımımızın Lig'den çekilmeleri gerekmiyor,4 büyükler müdahale etsin lutfen,,veyahut hepimiz çekilelim ,acı hepimizin acısıdır..gerekirse onlara kendi takımlarımızdan oyuncular gönderelim !!!!!!
    Cevapla