Deprem o şehri etkilememişti! Depremi öne sürüp ligden çekilme başvurusu yaptılar

TFF 2. Lig takımlarından Sivas Belediyespor, yaşanan depremlerin ardından ligden çekilmek için TFF’ye başvurdu.

Deprem o şehri etkilememişti! Depremi öne sürüp ligden çekilme başvurusu yaptılar
Deprem o şehri etkilememişti! Depremi öne sürüp ligden çekilme başvurusu yaptılar
GİRİŞ 14.02.2023 16:48 GÜNCELLEME 14.02.2023 18:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin ardından bölgede bulunan futbol kulüplerinden ligden çekilenler oldu. TFF ise, geçtiğimiz günlerde ligden çekilmek isteyen takımların başvurularını kabul etti.

Alınan bilgiye göre Sivas Belediyespor Kulübü yönetimi de, yaşanan deprem, ekonomik sıkıntı ve birçok futbolcusunun ailesinin yanına gitmesini sebep göstererek ligin kalan bölümü için hakları saklı kalmak kaydıyla lige devam etmeyeceklerini TFF'ye bildirdiler. Son kararı ise federasyon verecek.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan Sivas Belediyespor çıktığı 22 maçta aldığı 1 galibiyet, 8 beraberlik ve 13 mağlubiyet aldı. Yeşil-beyazlılar ligde 11 puanla 19. sırada yer alıyor.

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek: Herhangi bir can ve mal kaybı yoktur

Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek sosyal medya hesabı üzerinden yaşanan deprem sonrası açıklama yapmıştı.

Vali Şimşek yaptığı açıklamada, “Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi olan 7.7 büyüklüğünde yaşanan deprem Sivas’tan da hissedildi. Şu ana kadar Valiliğimize intikal eden herhangi bir can ve mal kaybı yoktur. İlçeler ve köylerle irtibat halindeyiz. Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun.” ifadelerine yer vermişti.

Mehmet Büyükekşi: Reddettik!

Türkiye Futbol Federasyonu üç kulübün ligden çekilme başvurularını reddetiklerini duyurdu.

Büyükekşi, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Sivas Belediyespor, Tarsus İdmanyurduspor ve Niğdespor çekilmek istediğini ilettiler. Lig sonuncusu veya son iki üç sırasında yer alan kulüpler, bunları reddettik."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Şair 1 yıl önce Şikayet Et
    Nihayet doğru bir karar verdiniz.
    Cevapla
  • Çerkez Isa 1 yıl önce Şikayet Et
    Sivaslılar yiğit diye bilinir , yani , ayıp ettiniz biraz , yoksa Kayserili mi oldunuz uyanıklık mı et mek istiyorsunuz ayıp ayıp
    Cevapla