Eskişehirspor 4 yıl sonra ilk transferlerini yaptı

Yaklaşık 4 yıl sonra transfer tahtasını açan Eskişehirspor, 6 yeni oyuncu ile sözleşme imzaladı.

Eskişehirspor 4 yıl sonra ilk transferlerini yaptı
Eskişehirspor 4 yıl sonra ilk transferlerini yaptı
GİRİŞ 02.02.2023 13:25 GÜNCELLEME 02.02.2023 16:27
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

3. Lig'de kümede kalmayı hedefleyen Eskişehirspor'da transfer harekatı başladı. Transfer yasanın kalkmasının hemen ardından yeni oyuncular imza atmaya başladı.

Eskişehirspor, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlenen törenlerle 6 yeni oyuncuyu renklerine bağladı. 31 yaşındaki sağ kanat oyuncusu İsmail Haktan Odabaşı, 28 yaşındaki sol bek oyuncusu Ömer İnan, 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Ayberk Altan, 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Serdar Sudun, 29 yaşındaki sağ bek oyuncusu Tufan Kelleci ve son olarak 23 yaşındaki defan oyuncusu Mustafa Çağlayan Eskişehirspor'a imza attı.

İmza törenlerine Kulüp Başkanı Erkan Koca ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Haraketli saatler geçiren Eskişehirspor'da transferlerin devam edeceği öğrenildi. Adı geçen futbolcular arasında genç ve gelecek vaat eden oyuncular olması taraftarları heyecanlandırdı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 12
  • Ramazan şavk 1 yıl önce Şikayet Et
    Fazla açılmayın bu sefer dükkanı kapatıp gidersiniz
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Su takima yardim edin lütfen, yok olmasin. Super Lig takimlari oyuncu kiralasin, ayni sey Bursaspor icinde gecerli
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Eskişehir ne zaman 3 lige düştü artık geçmişden ders alıp aynı hataları tekrarlamazlar . Şehir kşüpleri futbolun lokomofitidir . Eskişehirspor , bursa , erzurum , kocaeli , sakarya , zonguldak , boluspor süper lige renk kalite katarlar . İstanbıl semt takımoarının ne seyircisi ne stadı var .
    Cevapla
  • Hurşit Altın. 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde Bursalıyız aynı düşünceleri. Lige 3 İstanbul takımı yeter. Ligde seyirci tad tuz kalmadı. Akşam A.demir Fener maçı stad dolu lig böyle olmalı.
    Cevapla
  • 9.köyün delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor a ödeme yapıldığına inanmıyorum, Karadeniz Fırtınası yine büyüklük yapmıştır. Madem ödeme yapıldı ; neden Eskişehirspor Başkanı ve yardımcısı Trabzonspor un avukatları ile sözleşme imzalıyorlar? Ödeme dediğin bankaya yapılır biter. Neyse Trabzonsporlu olarak gençliğimin 2.takımı Es Es Es Ki Ki Ki Eski Eski Es'in kötü günlerinin son bulmasına sevindim. 2010-2011 i unutamasam da Yolları açık olsun :((((
    Cevapla
  • Muhammed acar 1 yıl önce Şikayet Et
    ohhh abilerimize soyleseydiniz oderlerdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle