Eskişehirspor transfer yasağını kaldırdı

Eskişehirspor, Trabzonspor’a olan borcunu ödemesinin ardından 4 yılın sonunda transfer yasağını kaldırdı.

Eskişehirspor transfer yasağını kaldırdı
Eskişehirspor transfer yasağını kaldırdı
GİRİŞ 01.02.2023 21:06 GÜNCELLEME 01.02.2023 21:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Eskişehirspor son olarak Trabzonspor’a borcunu ödeyip, borcu bulunan tüm kulüp antrenör ve futbolculardan gerekli imzaları alarak transfer tahtasını 4 yılın sonunda açtı.

Eskişehirspor’un yeni göreve gelen başkanı Erkan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kulübün transfer yasağının kaldırıldığını açıkladı.

Başkan Koca paylaşımında, “Tüm Eskişehirspor camiasına hayırlı uğurlu olsun. Transfer tahtamız açılmıştır. Eskişehirspor sonsuza kadar yaşayacaktır. Karanlık aydınlığa dönüşür elbet. Siz o gün bayramı, kutlamayı görün” ifadelerine yer verdi.



Aynı dakikalarda Trabzonspor Kulübü resmi sosyal medya hesabından, Erkan Zengin’in ücretinin ödendiğini şu ifadelerle duyurdu;

“Kulübümüz ile Eskişehirspor Kulübü arasında Erkan Zengin transferi dolayısıyla devam eden hukuki süreç, ilgili kulübün gerekli ödemeyi bugün itibarıyla kulübümüz banka hesabına yatırması ile birlikte son bulmuştur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”



Eskişehirspor Kulübü ise borcun ödenmesinden sonra kalkan transfer yasağını Cem Yılmaz’ın filminden alıntı yaparak, esprili bir dille duyurdu. Paylaşımlar kısa sürede çok sayıda beğeni topladı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyüpspor başkanı Murat Özkayayı tebrik ediyoruz. Kulüpler bşrliği başjanlığına adaydır. Futbolu bilen ehil bir şahsiyet. Utansın Eslkişehir ağaları. Eskişehirden bir özkaya çıkmadı.
    Cevapla
  • 9.köyün delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor a ödeme yapıldığına inanmıyorum, Karadeniz Fırtınası yine büyüklük yapmıştır. Madem ödeme yapıldı ; neden Eskişehirspor Başkanı ve yardımcısı Trabzonspor un avukatları ile sözleşme imzalıyorlar? Ödeme dediğin bankaya yapılır biter. Neyse Trabzonsporlu olarak gençliğimin 2.takımı Es Es Es Ki Ki Ki Eski Eski Es'in kötü günlerinin son bulmasına sevindim. 2010-2011 i unutamasam da Yolları açık olsun :((((
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kardeş sen İstanbul takımlarına uşaklık yapacak yerde Anadolu kulüpleri ile birlikte olsa işiniz,şimdi ağlamayın
    Cevapla
  • HAKAN'IN FİKRİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon Spor düsmez kalmaz bir Allah bir gün sanada sıra gelir sen sebep oldun buralara düşmesine klubün ama biz sizin gibi deyiliz kalkmasınıda biliriz dostu düşmanıda biliriz
    Cevapla