Karşıyaka-Bergama maçında olay! Karşılaşma yarıda kaldı

TFF 3. Lig'de sezonun ikinci yarısı öncesinde oynanan Karşıyaka-Bergama Belediyespor arasındaki hazırlık maçı, yaşanan tartışmaların ardından yarıda kaldı.

Karşıyaka-Bergama maçında olay! Karşılaşma yarıda kaldı
Karşıyaka-Bergama maçında olay! Karşılaşma yarıda kaldı
GİRİŞ 08.01.2023 16:56 GÜNCELLEME 08.01.2023 16:57
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

TFF 3. Lig'de gelecek hafta başlayacak sezonun ikinci yarısı öncesinde Karşıyaka ve Bergama Belediyespor hazırlık maçında kozlarını paylaştı.

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde oynanan maçta ev sahibi Karşıyaka'nın teknik heyeti ile Bergamalı oyuncular arasında 30. dakikada yaşanan tartışma sonrası saha karıştı.

DOSTLUK YEMEĞİ İPTAL EDİLDİ

Bergama, yaşanan gerginlik sonrası sahadan çekilirken, maç tatil edildi. Bergama kafilesine verilecek dostluk yemeği de iptal edildi.

Bergama mücadelesiyle devre arasındaki hazırlık maçlarını tamamlayan Karşıyaka, 3. Lig 1. Grup'ta İkinci yarının ilk haftasında 14 Ocak Cumartesi günü Nevşehir Belediyespor'la karşılaşacak. Bergama Belediyespor ise 15 Ocak Pazar günü Muş Belediyespor'la 3 puan maçına çıkacak.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Komik bunlar yaa
    Cevapla
  • İşte öyle 1 yıl önce Şikayet Et
    Karşıyakayı hiç sevmedim. Layık oldukları yerdeler. Hatta amatör lige kadar da giderlerse çok iyi olur.
    Cevapla
  • Lala 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi oradan. olay nedir ? Ne değildir? Hemen yargılayin sanki türk futbolundaki gs fb ya şahane ya
    Cevapla
  • Zihni 1 yıl önce Şikayet Et
    Yok bu İzmir'den bir cacık olmaz.
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kulüpleri kapatacan bosisler yazik paralara önce futbol nedir onu ogrensinler dış ülkeler gibi olamadık fedarasyon öyle cezalar vermeliki bı daha kimse yapamasin
    Cevapla
  • Lala 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunları kapatan gS fB bjk gibi kulüpleri de devletin hazinesine yük bindiren bunlar şike yapanlar bunlar fedarasyon ancak buna iş yapar demi dalganiza bakin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle