Böylesi ancak Türkiye'de olur! Değiştirdikleri hoca sayısıyla ağızları açık bıraktılar

2. Lig'de mücadele eden Adıyaman FK, peş peşe 3 sezonluk profesyonel lig macerasında tam 28 kez hoca değişikliğine gitti.

GİRİŞ 20.12.2022 10:42 GÜNCELLEME 20.12.2022 23:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Türk futbolunun en önemli sorunlarından biri olan istikrar problemi alt liglerde de kendini gösteriyor. 2018'de profesyonel liglerde mücadele etmeye başlayan Adıyaman FK değiştirdiği hoca sayısıyla ağızları açık bıraktı.

2018'de ilk kez profesyonel lige yükselen ve 3. Lig'de boy gösteren Adıyaman FK aynı sezon küme düşerek Bölgesel Amatör Lig'in yolunu tutmuştu. 2020'de tekrar 3. Lig'e yükselen Adıyaman, sonrasında ise 2. Lig'e çıkmıştı. Güneydoğu temsilcisi 3 sezonluk profesyonel lig sürecinde tam 28 kez hoca değiştirdi.

Bilgin ile 10 günde yollar ayrıldı!

Adıyaman'da son olarak 10 gün önce göreve getirilen Süleyman Bilgin, geçen hafta Pazarspor'u 4-0 devirdikten sonra haftanın teknik direktörü seçilmişti. Ancak Adıyaman, Fethiyespor ile 1-1 berabere kalınan maçın ardından Bilgin ile yolların ayrıldığını açıkladı.

"Herhangi olumsuz bir durum yok iken kulüpten ayrılmamız kabul edilemez"

Bilgin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Şunu özellikle belirtmek istiyorum, ortada herhangi olumsuz bir durum yok iken kulüpten ayrılmamız kabul edilemez bir durumdur. Asıl üzüldüğüm nokta ise teknik ekibimdeki arkadaşlarımın 2. sözleşmeden dolayı bu sezon mağdur olmalarıdır. Kulüp kaleci antrenörü durumundan dolayı ceza aldığı için ekibimdeki kaleci antrenöründen rica edildi, bizde bize verilen vaatler doğrultusunda kabul ettik. Gelinen bu noktada bana ve ekibime yapılanları kamuoyunun vicdanına bırakıyorum!" dedi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Adıyaman sahip çıkar ama adıyamana sahip çıkılmaz . Vekil mitingde yuhalanır .kimse anlamaz. Stat isterler sen adıyamansın derler ne stadı derler. Adıyamanda bir kişi haricinde adım atmak yasak.A.A ADIYAMAN KURTUL ARTIK ŞU FAZLALIKLARINDAN KENDİNE GEL.
    Cevapla
  • Yasin Yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Suç klüpte değil bu kadar dengesiz bir yönetimin çağırdığı hocanın göreve gelmesi 28 kez hoca degistirmisse bellimi seni 1 ay içinde gönderecek niye gidiyorsun kendini kullandiriyorsun ah ah
    Cevapla
  • Celal 1 yıl önce Şikayet Et
    çalıştıracak hoca bulamazlar artık bu kadar basit. dağılır gider takımda . ayıp birşey.
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbol Türkiye 'de başarılı olur nasıl olur. Dünyadaki şeytanın pazarının etkisinden çıkıp helal temiz ahlak pazarına yönelir ise başarılı olur. Antalyaspor alt kümede top koşturan bir oyuncu bana dedi ki benden başkası içki alkol içiyor. Asil Müslüman Milletimizin ne hale getirildiği ortada. Ondan sonra Dünya kupasında onu bunu eleştir hadi ordan . Bir tane Türk ülkesi Dünya kupasında yoktu.
    Cevapla
  • Atatürkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Sporla dini karıştırmıyalım, öyle olsaydı Suudi Arabistan milli takımı Dünya kupasını alırdı
    Cevapla