St Johnstone'nin Eskişehirspor'a desteği sürüyor! Yardım toplayacaklar

İskoç ekibi St Johnstone, Motherwell ile oynayacakları lig maçı öncesi kardeş takım Eskişehirspor'a yardım toplanacağını açıkladı.

St Johnstone'nin Eskişehirspor'a desteği sürüyor! Yardım toplayacaklar
St Johnstone'nin Eskişehirspor'a desteği sürüyor! Yardım toplayacaklar
GİRİŞ 10.11.2022 21:04 GÜNCELLEME 10.11.2022 21:04

19.07.2012 tarihinde, Avrupa Ligi 2. Ön Eleme turunda rakibimiz olan İskoçya temsilcisi St. Johnstone FC ile güzel şehrimizin sokaklarında başlayan dostluğumuz, karşılıklı jest ve desteklerle devam ediyor.İskoçya 1. Futbol Ligi ekiplerinden St Johnstone, Cumartesi günü sahasında Motherwell ile karşı karşıya gelecek.

St. Johnstone, McDiarmid Park'ta oynanacak müsabaka öncesi kardeş kulüp Eskişehirspor'a destek olmak için fon toplayıp bağışta bulunulacağını açıkladı.



Eskişehirspor teşekkür etti

Türk futbolunun unutulmaz kulüplerinden olan ve yaşadığı maddi sıkıntılardan dolayı TFF 3. Lig'e kadar gerileyen Eskişehirspor, ise sosyal medya hesabından konu ile ilgili paylaşımda bulundu:

"19.07.2012 tarihinde, Avrupa Ligi 2. Ön Eleme turunda rakibimiz olan İskoçya temsilcisi St. Johnstone FC ile güzel şehrimizin sokaklarında başlayan dostluğumuz, karşılıklı jest ve desteklerle devam ediyor.

İskoçya Ligi’nin 13. haftasında oynanan Kilmarnock maçının 26. dakikasında, “Eskişehirspor’u Kurtarın” ve “Anadolu’nun Yıldızı Işıl Işıl Parlasın” pankartlarını açan, kulübümüzün içinde bulunduğu sıkıntılı günler sebebiyle Cumartesi günü oynayacakları Motherwell maçı öncesinde kulübümüz adına bağış toplayacak olan kardeş kulübümüz St. Johntone'a ve taraftarına maddi ve manevi daima yanımızda olduklarını hissettirdikleri teşekkür ederiz.

Aramızdaki kopmaz bağları tam 10 sene önce inşa ettiğimiz ve futbolun asla sadece futbol olmadığını kanıtlar nitelikte, güçlenerek devam eden bu dostluğun hiç bitmemesini umarız. Birlikte daha güçlüyüz."

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.