Kadro dışı kalmıştı! Genç futbolcu özür diledi: Affedilmek istiyorum

Bursaspor’un genç oyuncusu Çağatay Yılmaz dikkat çeken bir açıklama yayımladı. Yılmaz, “Farkında olmadan bir saygısızlık yaptıysam ya da birinin kalbini kırdıysam affedilmeyi isterim” dedi.

Kadro dışı kalmıştı! Genç futbolcu özür diledi: Affedilmek istiyorum
Kadro dışı kalmıştı! Genç futbolcu özür diledi: Affedilmek istiyorum
GİRİŞ 20.10.2022 19:11 GÜNCELLEME 20.10.2022 19:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bursaspor’da kadro dışı kalan Çağatay Yılmaz, affedilmesi yönünde bir açıklama yayımladı.

Sosyal medya hesabından yazılı bir bildiri yayımlayan genç futbolcu, şunları söyledi:

“Büyük Bursaspor camiasına,13 yaşımda kapısını araladığım Bursaspor'un her yaş kademesinde görev yaptım. Bursaspor bana bir kimlik kazandırdı. Milli Takıma kadar yükseldim. Kulübümün yaşadığı her zorlukta yanında olmaya çalıştım. Gençliğimin verdiği hatalarım oldu. Hepsinden birer ders çıkardım. Git dedikleri zaman gittim, gel dedikleri zaman geldim. Başkanlarıma, yöneticilerime, teknik direktörlerime, antrenörlerime, takım arkadaşlarıma ve kalbi Bursaspor için atan taraftarlarımıza asla bir saygısızlığım olmadı. Alacağım için hiçbir zaman kulübümü Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirmedim. Hukuksal hiçbir yolu denemedim. Bu sezon başında hocamız Tahsin Tam'ın aldığı karar doğrultusunda yetiştiğim Vakıfköy'e gönderildim. Transferin son gününde iki kulübün istemesine rağmen takımımı yalnız bırakmama adına teklifleri geri çevirdim. Çünkü takımımın ve arkadaşlarımın yanında olmak istedim. Eğer Bursaspor beni bir noktaya getirdiyse bu zorlu süreçte benim de kulübüme ve büyük Bursaspor camiasına vermem gerekenler var. Farkında olmadan bir saygısızlık yaptıysam ya da birinin kalbini kırdıysam affedilmeyi isterim.”

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Kayseri 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle disiplinsiz oyuncular külübe külliyen zarar
    Cevapla
  • 1963 lu 1 yıl önce Şikayet Et
    Af etmek hele de gençleri Büyüklük dur
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bursaya bak etin ne budun ne bir de futbolcu dışlıyor. İyice komedi dükkanına döndü bunlar. Beter olun.
    Cevapla
  • serkan yıldız 1 yıl önce Şikayet Et
    affedin gitsin özür dilemiş zaten takımda kötü
    Cevapla