Süper Lig'de anlamlı hareket! Maça madenci baretiyle çıktılar

Süper Lig'in 10. haftasında karşı karşıya gelen Konyaspor ile Gaziantep FKlı futbolcular maç öncesi seremoniye baretlerle çıktı.

GİRİŞ 15.10.2022 20:27 GÜNCELLEME 15.10.2022 20:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 10. haftasında Konyaspor ile Gaziantep FK'nın karşı karşıya geldiği maça iki takımın oyuncuları seremoniye baretle çıktılar. 



Konyaspor sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Acınızı yürekten paylaşıyoruz. Geçmiş olsun #Bartın." ifadeleri kullanıldı. 



Gaziantep FK ise resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "
Kalbimizdesiniz! #Bartın" yorumu yapıldı. 



Öte yandan TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Menemenspor, Arnavutköy Belediye'yi konuk ettiği maça madenci baretiyle çıktı.

Mücadele öncesinde Bartın'ın Amasra ilçesinde maden ocağında meydana gelen patlamada hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu.
 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Ramazan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu hareketi alkışlıyorum. Sadece Bartınlıların değil, tüm milletin acısını paylaştıklarını gösterdiler. Bu hareket puanlarla ölçülemez. Her iki takım da ulaşılamayacak puanları aldı.
    Cevapla