Karşıyaka'ya onay çıkmadı

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta iç saha maçlarını yıkılıp yeniden yapılan Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda 8 yıl sonra tekrar oynamaya hazırlanan Karşıyaka, statta özel maç ve sezon açılışı için onay alamadı.

Karşıyaka'ya onay çıkmadı
Karşıyaka'ya onay çıkmadı
GİRİŞ 19.08.2022 12:41 GÜNCELLEME 19.08.2022 12:41

Yeni sezon öncesi son özel maçını statta taraftara açık oynayıp, şampiyonluk hedefiyle hazırlandığı ligde son provayı sevenleriyle birlikte yapmayı planlayan Kaf-Kaf, Spor Toto 1'inci Lig'de sezon açıldığı için onay alamadı. Ligin ilk maçını 4 Eylül Pazar günü deplasmanda Nevşehir Belediyespor'la oynayacak Karşıyaka, Alsancak Stadı'nda taraftarıyla ikinci haftada 10 Eylül Cumartesi akşamı Belediye Derinceszpor'la yapacağı maçla kavuşacak. İzmir temsilcisi sezon öncesi 21 ve 24 Ağustos'ta son özel maçlarını oynayacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.