Theofanis Gekas yeniden Akhisaspor’da

Akhisarspor, futbol direktörlüğü görevi için Theofanis Gekas ile anlaşıldığını açıkladı.

Theofanis Gekas yeniden Akhisaspor’da
Theofanis Gekas yeniden Akhisaspor’da
GİRİŞ 27.06.2022 20:27 GÜNCELLEME 27.06.2022 20:27
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bu sene TFF 3. Lig’de mücadele edecek olan Akhisarspor’da futbol direktörlüğü görevine takımın efsane golcüsü Theofanis Gekas getirildi.

Akhisarspor’un resmi twitter hesabından yapılan açıklamada, "Efsanemiz Theofanis Gekas ile ‘Futbol Direktörlüğü’ konusunda prensipte anlaşmaya varılmıştır. Resmi sözleşme önümüzdeki günlerde imzalanacak ve detaylar kamuoyu ile paylaşılacaktır” denildi.

2018-2019 sezonunda Avrupa Ligi'nde mücadele eden ve aynı sezon küme düşen Akhisarspor, daha sonra bulunduğu liglerde tutunamamış ve TFF 3. Lig’e kadar düşmüştü. Akhisarspor ile 42 maça çıkan ve performansı ile her kesimin takdirini kazanan Gekas, yeşil-siyahlı ekiple 25 gol atmıştı. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • Hasanbb 1 yıl önce Şikayet Et
    Akdeniz olimpiyatlarını izliyorum.Sporcularımızın ve takımlarımızın yanındayız.Yunan sporcuların olduğu müsabakalarda ise ben arap yada fransızları desteklemiyorum.Açık konuşayım yunan komşumu destekliyorum.Benim yunan toplumuyla sorunum yok.Hatta kavgaya gerekte yok diyorum.Birgün onlar bize biz onlara gitsek sanki bir akrabanızda,komşunuzda yemek yer,yatmaya gider gibi hissedersiniz.Ama cezayir,tunus,mısır,bae,suriye,iran,ırak gibi arap toplumlarının bizim insanımızlada,devletimizlede samimiyet ve ihanet gibi problemleri var.Dediğim tüm ülkeleri biliyorum gittim gördüm.Bana boş yapmayın.
    Cevapla
  • Ümit 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yorum yapanlar Bakasetasi az alkislamamistir :):)
    Cevapla
  • karhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu klüptede ne Rum sevdası varmış. Hem zalim hem düşman bu millete para kazandır.
    Cevapla
  • Paol 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye düşmanı Yunanlılara para kazandırma Akhisar kendine gellll
    Cevapla
  • Bora 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk yok mu yunanı bulmuşsunuz...
    Cevapla