Muhammed Demirci yeniden küllerinden doğdu

Yakın dönemin en çok dikkat çeken ancak beklentileri karşılayamayan isimleri arasında gösterilen Muhammed Demirci, 24Erzincanspor'da küllerinden doğuyor.

Muhammed Demirci yeniden küllerinden doğdu
Muhammed Demirci yeniden küllerinden doğdu
GİRİŞ 12.02.2022 09:55 GÜNCELLEME 12.02.2022 22:36
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Beşiktaş altyapısında iken oynadığı sıra dışı futbolla ‘dünya çapında yıldız olma’ sinyalleri veren ancak daha sonra beklentilerin altında kalan Muhammed Demirci, bu sezon yeniden küllerinden doğdu.

27 yaşındaki On Numara bu sezon oynadığı 20 TFF 2. Lig ve 1 Türkiye Kupası maçında 13 gol atıp, 7 asist yaptı.

Muhammed, Radyospor’a yaptığı açıklamada, “Kendi hatalarımdan dolayı farklı bir süreç yaşadım. tekrar Beşiktaş’ta oynamak isterim. Beni Önder karaveli keşfetmişti” diye konuştu.

YORUMLAR 9
  • Kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    Alin bunu adama denemesi bedava bu cocuk is yapar para verme bonus ver yeter
    Cevapla
  • Alper çay 2 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk onbir oniki yaşında hiç bir paikolojik destek ve yardım almadan birden televizyonlara çıktı reklam yapıldı yetmedi spor programlarında boy gösterdi o yaşta büyük şöhret ve orantısız güce sahip oldu sonra yine bir paikolojik destek ve yardım almadan Barcelona ya satıldı sonra geri döndü alt yapıda küçük yaşta boyundan büyük para kazandı ve kendisine bakma yerine küçük yaşta manita gece hayatı başladı sonrasında hüsran olan bir hayat ve nereden nereye gitmesi gerekirken gelinen noktaya bak ama olur tabi hatasız kul yok millet olarak biz getirdik hatasını anlayıp tekrar kendine bakıp futbola dönmesi
    Cevapla
  • RECEP ALTIN 2 yıl önce Şikayet Et
    27 yaşında. akıllanıp kendine iyi bakarsa 7-8 sene daha oynar. burak yılmaz gibi karakteri bozuk olana bile kapılar 2 kez açıldı, kendi evladına 2.bir şans neden verilmesin?
    Cevapla
  • Levo 2 yıl önce Şikayet Et
    Denensin iyiyse alinsin
    Cevapla
  • Musa Y. 2 yıl önce Şikayet Et
    27 yaşına gelmişsin paşa, senden olmaz artık.
    Cevapla
  • Yavuz Abdülcabbar 2 yıl önce Şikayet Et
    Tövbe kapısı ölene kadar açıktır. Messi olacak adamdı. Sergen bile 2. ligde oynadı zamanında. Hadi bakalım, aklını toplasın yine gelsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle