Mevlüt Erdinç'e sürpriz teklif

Fenerbahçe'nin ve A Milli Takımın eski futbolcusu Mevlüt Erdinç'e sürpriz bir teklif geldi. 3 Lig temsilcisinin Mevlüt'e 2.5 yıllığına 9 milyon TL ücret önerdiği vurgulandı.

Mevlüt Erdinç'e sürpriz teklif
Mevlüt Erdinç'e sürpriz teklif
GİRİŞ 06.01.2022 13:40 GÜNCELLEME 06.01.2022 13:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

3. Lig'in iddialı takımı Alagöz Holding Iğdır FK transferde atağa geçti. Yaz transfer döneminde Batuhan Karadeniz, Muhammet Reis, Ali Kucik, Arif Morkaya gibi üst liglerde forma giyen tecrübeli isimleri kadrosuna dahil eden Iğdır sürpriz bir ismi gündemine aldı ve transfer teklifi yaptı.

Mevlüt Erdinç

2.5 yıllık sözleşmeye 9 milyon TL

Iğdır ekibi sezonun ilk yarısını Kocaelispor'da geçiren ve yeşil siyahlı takımın kadrosunda düşünülmeyen eski milli futbolcu Mevlüt Erdinç'e 2.5 yıllık sözleşme teklif etti.

Doğu Anadolu temsilcisinin Mevlüt'e 2.5 yıllığına 9 milyon TL ücret önerdiği vurgulandı.

2009-2012 PSG'de oynadı

Fransa'da futbola başlayan ve Sochux takımında gösterdiği performansla PSG'ye transfer olan Mevlüt Erdinç, 2009-2012 yılları arasında Fransız devinde forma giydi. Rennes, Guingamp, Metz ve Saint-Etienne macerasının ardından rotasını Almanya'ya kıran Erdinç Hannover 96'a ya transfer oldu.

Fransa ve Almanya'dan sonra Türkiye'ye döndü

Sonrasında Türkiye'ye dönen 34 yaşındaki golcü futbolcu sırasıyla Medipol Başakşehir, Antalyaspor, Fenerbahçe, Fatih Karagümrük ve Kocaelispor'da görev aldı.



35 kez milli oldu

Fransız doğumlu olan ve Türk Milli Takımı'nı seçen Mevlüt Erdinç, 35 maçta Ay-yıldızlı formayı terletti ve 8 kez rakip fileleri havalandırdı. (Ajansspor)

YORUMLAR 1
  • Fetti 2 yıl önce Şikayet Et
    Iğdır hoş ılıman bir şehir. 9 milyon tl ni de al emekli ol mis mis mis.
    Cevapla