Ankara Demirspor'dan şampiyonluk başvurusu! 1959 öncesi...

Fenerbahçe'den sonra Ankara Demirspor da 1959 öncesi şampiyonluğunun geçerli sayılması için TFF'ye başvuruda bulundu.

Ankara Demirspor'dan şampiyonluk başvurusu! 1959 öncesi...
Ankara Demirspor'dan şampiyonluk başvurusu! 1959 öncesi...
GİRİŞ 30.03.2021 12:11 GÜNCELLEME 30.03.2021 12:11
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Misli.com 2.Lig'de yer alan Ankara Demirspor, 1947'de elde edilen şampiyonluğun kabul edilmesi için TFF’ye başvuruda bulundu.

Ankara Demirspor'un Twitter hesabından yapılan açıklamada "Ankara Demirspor olarak, tarihimize ve taraftarlarımıza karşı olan sorumluluğumuzu yerine getirerek; 1947 yılında elde ettiğimiz Türkiye Şampiyonluğunun kabul edilmesi için TFF’ye başvurumuzu gerçekleştirdik." ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR 32
  • balcılar 3 yıl önce Şikayet Et
    Yok öyle bedava şampiyonluk.
    Cevapla
  • Dilenci 3 yıl önce Şikayet Et
    Koca Takımı dilenci pozisyonuna soktu. Cuma günü TFF nin önüne mendil açıp Allah rızası için bir şampiyonluk diyecekler artık
    Cevapla
  • AKINCI 3 yıl önce Şikayet Et
    Ağlamak fb nin işi her yerde ağlarlar bırakın ağlasınlar utanmadan şampiyonluk dileniyorlar en büyük cimbom bunu artık kabullenin
    Cevapla
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    Ulan dilenci ve akıncı denen futbol cahilleri dilenmekle ve ağlamakla ne alakası var niye ozaman bizi 7-1 yendiğiniz Maçla övünüyorsunuz neden metin Oktay’ın fileleri delen gölüyle övünüyorsunuz neden. Haklı bir durum var ortada Aziz yıldırım son şampiyonlukta bile mevcutta 19 gerçekte 28. Şampiyonluğumuzu kutluyoruz demişti biz yıllardır bunun savaşını veriyoruz ama sizin yaranız başka gs gibi bir takımı tutuyorsunuz bu yorumda normal
    Cevapla
  • ömer ekrem FB 3 yıl önce Şikayet Et
    o zaman gs nin 7-1 lik galibiyetinin hiç bir önemi yok sizin gözünüzde. doğru mu? öyle ya kabul etmediğiniz bir dönemde alınmış galibiyet. 28 şampiyonlukla EN BÜYÜK F.B. dir.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Ha di lan ordan
    Cevapla
  • cafer c 3 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonluklar, 1959'dan itibaren sayılıyor'' lafı sözdedir! Çünkü Bjk'nin 1957 ve 1958 yıllarındaki şampiyonlukları sayılmıştır. Ama konu Fener olunca 'Mahalli Lig' dersiniz... O zaman Metin Oktay'ı, Hakkı Yeten'i ve Lefter'i de futbolcudan saymayalım!..
    Cevapla
  • ömer ekrem 57 3 yıl önce Şikayet Et
    harika yorum. imzamı atıyorum.
    Cevapla
  • Erol 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu Ali koç Türk futbolunun sonu getirecek işi gücü ortalığı karıştırmak
    Cevapla
  • Ferhat 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka, hak arayınca karistirma oluyormuş, gecekleri gizlemekten gizli oyunlardan bikmadiniz, tüm avrupa 1800 lü yillarin sampiyonluklarini sayiyor, Gercekler acıdır, Sizinkisi günahınızı inkar eden, ahiretini unatanlar misalii..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle