2. Lig ve 3. Lig ne zaman başlayacak? TFF açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakalarının 18 Temmuz’dan itibaren başlayacağını açıkladı.

 2. Lig ve  3. Lig ne zaman başlayacak? TFF açıkladı
2. Lig ve 3. Lig ne zaman başlayacak? TFF açıkladı
GİRİŞ 25.06.2020 21:04 GÜNCELLEME 25.06.2020 21:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, TFF 2'nci ve 3'üncü Lig'te sezonun geri kalanıyla ilgili kararı almak için Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda alınan kararda 2'nci ve 3'üncü Lig sezonun 18 Temmuz'da başlamasına karar verildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"TFF Yönetim Kurulu, bugün Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gündemdeki konuları görüşmek üzere rutin Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirmiştir. Toplantıda Yönetim Kurulu, gündem maddelerinden birisi olan Covid-19 salgını nedeniyle ara verilen TFF 2'nci Lig ve TFF 3'üncü Lig müsabakalarının tamamlanması konusunda yaptığı değerlendirme sonucunda, daha önce açıklandığı gibi bu iki ligin 18 Temmuz 2020'den itibaren oynatılması kararını vermiştir. TFF 2'nci Lig ve TFF 3'üncü Lig'de kalan müsabakaların programı en kısa zamanda kamuoyuna duyurulacaktır."

YORUMLAR 4
  • ALAYİTTİN İNAN 3 yıl önce Şikayet Et
    çok yazık saglik ikinci planda 3 lig2 lıg dr haftada bır gün gelır fizyoterapisit zaten yok çogu takımda masör bir tane çizre nevşehir osmaniye soma soyunma odalari40 metre kare sicaklık çok yuksek buralarda maç oynatmak bence hiç sagliklı degil merak ediyorum bu kararı alanlar araştırma yaptılarmı kendilerine tavsiyem batmanda 20 dk ant yapabilirlermi oturdugunuz yerden karar almak kolay
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Cok sacma maclar oynandiginda ağustos sonunda bitecek eylül dede ligler başlıyor cok saçma
    Cevapla
  • çağdaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Başlasın tabi salgın artıyorken, önemli olan maç gerisi hikaye.
    Cevapla
  • erdem 3 yıl önce Şikayet Et
    neden, ne saçma
    Cevapla