Aday çıkmayınca taraftar başkan adayı oldu

TFF 2'nci lig ekiplerinden Gümüşhanespor'da İhsan Faruk Kaya adlı taraftar, kulüp başkanlığına adaylığını açıkladı.

Aday çıkmayınca taraftar başkan adayı oldu
Aday çıkmayınca taraftar başkan adayı oldu
GİRİŞ 28.06.2019 17:07 GÜNCELLEME 28.06.2019 17:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gümüşhanespor'da Başkan Kurban Karagöz'ün istifasının ardından gerçekleşen kongrede aday çıkmaması üzerine, kulübün taraftarlarından İhsan Faruk Kaya, başkanlığa aday olduğunu duyurdu. Kaya, sosyal medyasından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Gümüşhanespor'da gelecek sezon için devam eden belirsizliğe taraftarlar 'dur' demek istiyor. Gelecek sezon için hâlâ başkanlık için somut bir aday çıkmaması kırmızı-beyazlı ekibe gönül verenlerin canını sıkmaya devam ediyor. Bu süreç birçok Gümüşhanespor sevdalısını üzdüğü gibi beni de üzmektedir. Köşemize çekilip ağlamak ve Gümüşhanespor'umuzun yok oluşunu seyretmeyi içimize sindiremediğimden, sorumluluk alarak Gümüşhanespor Başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum."

 

 

YORUMLAR 3
  • kadir gs 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam kötü günde en azından taşın altına eline koymuş
    Cevapla
  • Asi 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi hoşt yarın 10 milyon bi ödeme gelse ne yapacaksın kardeş. Bu işleri zengin iş adamları bile döndüremiyor artık. Asgari ücretlinin bir ömür boyu kazanamadığını bi futbolcu bir yılde istiyor gümüşhane gibi bir şehir bu maliyetleri kaldırmaz.
    Cevapla
  • caner 4 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun sana toprağım. Maddi destek olmasan da en azından güzel fikirlerinde GÜMÜŞHANESPOR'umuza daha fazla layık olacağına eminim. Bu takıma sahip çıkmayan sözde zenginlere kapak olsun...
    Cevapla