Türk futbolunun köklü kulübü ligden çekildi!

TFF 2. Lig ekiplerinden Gaziantepspor, ligden çekilme kararı aldı.

Türk futbolunun köklü kulübü ligden çekildi!
Türk futbolunun köklü kulübü ligden çekildi!
GİRİŞ 23.01.2019 09:54 GÜNCELLEME 23.01.2019 09:55
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış


Kulüpten yapılan açıklamada, geçmiş yönetimlerin bıraktığı ağır borç yükü nedeniyle çok sayıda puan silme ve alt lige düşürülme cezası alındığı hatırlatıldı.

 

 

Kulübün 50 yıllık tarihiyle Gaziantep şehrini gerek saha içinde gerekse de saha dışında, şaibeli olaylara karışmadan, onurlu bir şekilde temsil ettiğinin belirtildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Gelinen noktada takımımızın bu durumunda maçlara çıkması, ağır yenilgilerle Gaziantepspor isminin ve armasının ayaklar altına alınacağı bir durum yaratmaktadır. Gaziantepspor'umuzun ismi, tarihi ve armasının daha fazla yıpranmaması adına, kulübümüz TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta kalan maçlarına çıkmama ve ligden çekilme kararı almıştır. Tüm sporseverlerin ve taraftarlarımızın bilmesini isteriz ki; ligden çekilme kararı kesinlikle kulübümüzün kapatılacağı anlamında değildir. Tam aksine daha fazla yıpranmadan yeni sezondan itibaren sıfır borç ve şirketleşme politikasının da içinde bulunduğu yeni bir projeyle yapılanmaya giderek, Gaziantepspor'umuzu hak ettiği yerlere en kısa süre zarfında getirmek hedeflenmektedir."

 

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Gaziantepspor, 18. haftası geride kalan ligde eksi 22 puanla son sırada bulunuyor. Gaziantep ekibi, 33 puan silme cezası almıştı.

YORUMLAR 10
  • poyraz 5 yıl önce Şikayet Et
    hiç hoş olmamış tamda seçim üstü fatma bakana tam bir komplo celal doğanın chp veya iyi parti ile ismi anılırken gaziantepsporun ligden çekilmesi çok manidar ciddi taraftarı olan bu kulüp yarın seçim vaadi ile oylarının yönünü değiştirebilir
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    tabiki kapatılması demek takımın
    Cevapla
  • Batsın bu Dünya 5 yıl önce Şikayet Et
    Gazişehir Gaziantep kulübü ne için kuruldu ?
    Cevapla
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Geç kalındı. Daha önce bu işi yapmaları lazımdı. Batık durumdaki kulüpler bir an evvel batmalı. Yeni kulüp kurmalı . Yeni kulüplerin borcu sıfırdır. Gaziantep bu işi zaten yaptı. Bu kulüplere borç veren bankalar düşünsün. Bir de topçular!
    Cevapla
  • Antepli 5 yıl önce Şikayet Et
    Gaziantep Gazisehir geliyor sikinti yok seneye süper ligdeyiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle