Amedspor isyanı! "Onlar kahvaltı biz dayak yedik"

Ankaragücü deplasmanında, porotokol tirübününde saldırıya uğrayan Amed yöneticisi yaşananlara isyan etti.

Amedspor isyanı! "Onlar kahvaltı biz dayak yedik"
Amedspor isyanı! "Onlar kahvaltı biz dayak yedik"
GİRİŞ 26.04.2016 10:00 GÜNCELLEME 26.04.2016 10:00
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Spor Toto 2. Lig Lig Kırmızı Grup’da pazar günü oynanan Ankaragücü-Amed Sportif Faaliyetler maçında yaşananlar Türkiye’nin gündemine oturdu. Evindeki maçın ilk yarısını 1-0 önde tamamlayan Ankaragücü, maçın 85. dakikasında 2-1 geriye düşünce protokol tirbünü karıştı. Bir grup, ellerindeki demir çubuklarla Amed yöneticisi 5 kişiye saldırdı. Bu sırada Amed yöneticisi Hadi Mızrak yumruklanarak 2 metre yükseklikteki tribünden beton zemine atıldı. Amed yöneticileri şikayetçi olunca harekete geçen Emniyet olayla ilgili olarak 6 kişinin gözaltına alındığını, 4 kişinin ise arandığını açıkladı. 

‘BU İNSANLIĞA SIĞMIYOR’

Konu ile ilgili görülerini aldığımız Amed Sportif Asbaşkanı Nurullah Edemen şunları söyledi: “Yaşananları spor bir yana insanlığa sığdıramıyorum. Ligin ilk yarısındaki maçta A.Gücü yöneticilerini bizzat arabamla havalimanından aldım, meşhur Diyarbakır kahvaltısına götürdüm. Ankara’da ise Başkan’ın korumaları bize saldırdı. Burada bir linç yaşandı. Bizi öldürmeye kalktılar” dedi.

‘OLAYLAR BİZİ ÇOK ÜZDÜ’

Ankaragücü yönetimi ise yaptığı açıklamada “Asla tasvip etmediğimiz ve münferit yaşanan olaylar esnasında yönetim olarak olayların daha da büyümemesi için gerekli çabayı gösterdik” dedi. Yönetici Metin Akyüz ise şunları söyledi: “Biz Diyarbakır’da çok güzel ağırlandık. Böyle bir olayın yaşanması çok üzücü. Golden sonraki sevinçler tribünlerin tepkisine neden olmuş.”

YORUMLAR 17
  • Jddj 7 yıl önce Şikayet Et
    Kahvalti yenilmez yapilir
    Cevapla
  • Hakkı 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya bir iri ve diri olur güzel güzel yaşar gideriz ya da meydan karıştıranlara kalır mahvolur gideriz. Kardeşiz ve bu kardeşliği İslam ahlakı öylesine sabitliyor ki hiçbir söz davranış hareket bu birliği bozamaz. "Her milletin iyisi iyi kötüsü kötü"(Hz.Ali ra )
    Cevapla
  • Osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bunlar değil mi maçlarda teröristlere destek veren asker selamı verene kızan ne çabuk unuttunuz. birde özür diliyorsunuz. Bunlar binlerce şehit verdirirken bizlerden özür diliyorlar mı?
    Cevapla
  • bayram turhan 7 yıl önce Şikayet Et
    ben bir turkum ve ankara gucunden dolayi cok uzgunum ve amedspor daki butun abilerden kabul ederler ise ozur dilerim ayrica insanlikla alakasi olmayanlari da onemsememelerini dilerim...
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    siz daha çok dayak yersiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle