Genç hakem sahada hayatını kaybetti!

Balıkesir’in Gönen ilçesinde, aday hakem 17 yaşındaki Halil Berke Aygün, maç esnasında fenalaşarak yere yığıldı.

Genç hakem sahada hayatını kaybetti!
Genç hakem sahada hayatını kaybetti!
GİRİŞ 06.03.2016 17:49 GÜNCELLEME 06.03.2016 17:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Balıkesir İkinci Amatör Küme Marmara- Gönen Grubu’nda bugün sentetik çim sahada Gündoğan Çeltikspor, Bostancıspor karşılaşmasına aday hakem olduğu bildirilen Halil Berke Aygün, Hakem Cüneyt Yılmaz’ın yardımcısı olarak çıktı. Karşılaşmanın 32’nci dakikasında Halil Berke Aygün aniden fenalaşarak yere yığıldı. Sahada sağlık ekibi bulunmaması nedeniyle 112 Acil Servis’ten ambulans istendi. Ambulansla gelen sağlık ekibinin müdahalesinin ardından sahadan 500 metre uzaklıkta bulunan Gönen Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği belirlenen Halil Berke Aygün, yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

YORUMLAR 2
  • Cem Cengiz 8 yıl önce Şikayet Et
    Amatör ya da yerel lig bütün futbol maçlarında sağlıkçı bulunmaması sorunu var , insan sağlığı çok ucuz Sağlık Bakanlığı ve Gençlik Spor Bakanlığı ile federasyonların bu konuda çözüm için daha kaç insanımızı kaybetmemiz gerekiyor.Allah rahmet eylesin genç kardeşimize.
    Cevapla
  • burhan 8 yıl önce Şikayet Et
    yav arkadaş her spor için her maç için her insan için olmadı düğünler de derneklerde ambulans koyalım. o zaman 1milyon ambulans alalım her bir ambulansa bir şoför iki de hemsire doktor etti 3 milyon
    Cevapla