Manisaspor’un kupalarına haciz geldi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta devreyi liderlik koltuğuna tamamlayan Manisaspor, haciz kararı ile sarsıldı.

Manisaspor’un kupalarına haciz geldi
Manisaspor’un kupalarına haciz geldi
GİRİŞ 21.12.2015 15:41 GÜNCELLEME 21.12.2015 15:41

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta Sivas Belediyespor galibiyetiyle ilk yarıyı 37 puanla lider bitiren Manisaspor’un Başkanı Abdullah Mergen, eski futbolcularından Eray ve Abdülkadir’in alacakları nedeniyle kulübün kupalarına haciz koydurmasına büyük tepki gösterdi.

Taraftarların eleştirilerine de sebep olan olay üzerine açıklama yapan Başkan Mergen, “Eray’ın 70, Abdülkadir’in 180 bin TL alacağı var. Bu paraları ödediğimizde kupaları geri alacağız. Oyuncuların karakterleri, bu tarz davranışları bizleri hakikaten çok üzdü. Para olduğunda ödemeleri yapılacak. Şu anda daha önemli borçlarımız, sıkıntılarımız var” dedi.

Ligde devreyi lider tamamladıklarını, yaşananların kendilerini etkilemeyeceğini iddia eden Başkan Mergen, sözlerine şöyle devam etti:

“Bunları yapan insanlar utansın. Bunlar Manisaspor’da sürpriz şeyler değil. Biz iki senedir sorunlarla boğuşuyoruz. Eski borçlar konusunda önceliğimiz Volkan Babacan’ın 400 bin TL alacağı nedeniyle gelen transfer yasağını kaldırmak. Kupaların sadece manevi değerleri var. Bunlar bizim dönemimizde gerçekleşmedi. Daha önceki yönetimlerin sorumsuzca davranışları kulübü yönetmemeleri neticesinde gerçekleşen durumlar bunlar.”

TAŞKIN’DAN ZİRVE SEVİNCİ

Manisaspor teknik direktörü Taner Taşkın, ligde ilk yarıyı lider tamamladıkları için mutlu olduklarını söyledi. Taner Taşkın, “Sivas Belediyespor deplasmanı zordu. Soğuk havada futbol olarak iyi bir görüntü vermedik ama mücadele olarak iyiydik. Sonuçta kazanıp devreye zirvede avantajla girdik” dedi. Manisaspor, antrenmanlara 27 Aralık’ta yeniden başlayıp 6-16 Ocak tarihleri arasında Antalya’da kamp yapacak.