Selçuk İnan'dan hayati karar! Takımı yok olabilirdi

Türkiye'yi etkileyen depremden önce Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan, Hatay'da takımın kaldığı oteli değiştirerek onlarca kişinin hayatını kurtardı.

Selçuk İnan'dan hayati karar! Takımı yok olabilirdi
Selçuk İnan'dan hayati karar! Takımı yok olabilirdi
GİRİŞ 15.02.2023 19:45 GÜNCELLEME 15.02.2023 20:06
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan deprem, yerin 7 km altında gerçekleşti. Aynı gün içerisinde saat 13.24'te ise merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık iki şiddetli deprem başta Hatay, Gaziantep, Malatya, Osmaniye, Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Kilis ve Şanlıurfa olmak üzere birçok kentten hissedildi.

Yaşanan felaketin ardından deprem bölgesinde ekiplerin yoğun çalışması sürüyor.

Depremin gerçekleştiği günün öncesinde Süper Lig'in 23. hafta mücadelesinde Hatayspor ile Kasımpaşa, Yeni Hatay Stadyumu'nda karşılaştı. 

Selçuk İnan'dan kritik karar

Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan, maç öncesinde verdiği kararla takım oyuncularının hayatını kurtardı. Selçuk İnan, maç öncesinde takımın kaldığı otelin değiştirilmesini istedi.

Hilmi Öksüz: Selçuk Hoca otelin değiştirilmesini istedi

Kasımpaşa Başkanı Hilmi Öksüz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Teknik direktörümüz Selçuk İnan, Hataylı. Selçuk Hoca, Grand Boğaziçi Otel şehir içinde olduğundan dolayı takımın konsantrasyonun bozulmaması adına kalacağımız oteli değiştirmemizi istedi. Bunun üzerine bizden önce Beşiktaş’ın da kaldığı The Musuem Otel’e rezervasyon yaptırdık. Kafile büyük bir faciadan döndü. Allah Kasımpaşa kafilesini korudu. Yabancı futbolcularımız çok etkilendiler. Şu an moral ve motivasyon olarak çok zor durumdayız. Çünkü depremi takım halinde yaşadık. Futbolcularımıza hala psikolojik destek veriyoruz. Her gün futbolcularımızla bir aradayız." diye konuştu.

Erdem Canpolat: Çok şanslıydık

Kasımpaşa'nın genç file bekçisi Erdem Canpolat, Hatay'da yakalandıkları depremle ilgili yaşadıklarını Alman basınından Bild gazetesine anlattı.

21 yaşındaki kaleci yaptığı açıklamada "Hatay'daki asıl takım otelimiz depremde tamamen yıkıldı. Geriye dönüp baktığımızda, orada kalmadığımız için çok şanslıydık. Bizim yaşadıklarımızdan daha kötü şeyler de olabilirdi" diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 15
  • İst 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayatını kurtardı denmez! Ya geçtikleri otel yıkılsaydı Allah muhafaza, ne diyecektiniz?
    Cevapla
  • Vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    Ecel vakti Ne bir saniye ileri ne bir saniye geri.
    Cevapla
  • ecdad 1 yıl önce Şikayet Et
    elbette VAKTI gelmeyince insan ölmez....ama gayet normal sekilde orada olsalardi belki YARALI olacaklardi...belki saatlerce göcük altonda olacaklardi...belki ömür boyu sakat kalacaklardi. elbette KADERE iman HAKTIR... ama tedbirsizlikte KADERE ISYANDIR
    Cevapla
  • Vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiçkimse korkmasın her birimiz ölünceye kadar yaşayacak. Zamanımızı vesveseyle değil ahiret hayatımızada yatırım yaparak geçirmeliyiz.
    Cevapla
  • şeriati osmanli 1 yıl önce Şikayet Et
    eninde sonunda ölüm bulacak mesele geçen zaman aleyhimize yoksa lehimize olacak yani uzun ömür çok günah çok isyanmi tövbe ibadetmi canlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle