Sneijder GS'de! Formayı ilk kez giydi!

Galatasaray'ın yeni transferi Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, Sarı-Kırmızı parçalı formayı ilk kez giydi.

GİRİŞ 21.01.2013 00:45 GÜNCELLEME 21.01.2013 12:39

Günlerdir kamuoyunu yakından ilgilendiren ve gelip gelmeyeceği yolunda birçok haber çıkan Wesley Sneijder sonunda kendisini 3.5 yıllığına Galatasaray'a bağlayan imzayı attı. Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan'ın İtalya'da transferini bitirdiği Hollandalı yıldız Sarı-Kırmızı parçalı formayı da ilk kez sırtına geçirdi.

Sneijder'i Arıboğan getirecek

Hollandalı yıldız Wesley Sneijder transferinin mutlu şekilde bitmesi üzerine konuşan Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, "Transferin ilk gününden itibaren kendisi ile de anlaşmıştık. Fakat dünyanın her kulübünde bu tip yıldız futbolcuların transferinde böyle işler olabiliyor. Sneijder'in, Inter'de aşılması gereken bir takım sorunları vardı. Bugün itibarıyla onları da giderdi. Bugün birlikte geliyoruz ve İstanbul'da olacağız" dedi.

Arıboğan, Hollandalı futbolcunun eşyalarını topladığını belirterek, "Artık Galatasaraylı bir Sneijder'den bahsedebiliriz. Transferin bitmesinden ötürü kendisi bana çok mutlu olduğunu da söyledi. Bunu da tüm Galatasaraylılarla paylaşıyorum" diye konuştu.