Wesley Sneijder resmen Galatasaray'da!

Galatasaray Kulübü, İtalya'nın Inter takımında forma giyen Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder ve kulübü ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

Wesley Sneijder resmen Galatasaray'da!
Wesley Sneijder resmen Galatasaray'da!
GİRİŞ 20.01.2013 19:46 GÜNCELLEME 21.01.2013 08:46
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü, İtalya'nın Inter takımında forma giyen Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder ve kulübü ile anlaşmaya vardığını borsaya bildirdi.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, ''FC Internazionale profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'in transferi için kulübü ve oyuncunun kendisiyle mutabakata varılmıştır. Gerçekleşecek sağlık kontrollerinin ardından anlaşma imzalandığında şartları hakkında kamuoyuna açıklama yapılacaktır'' denildi.

YORUMLAR 8
  • DAVUT KAYA 11 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler cim bom bom. yeni bir aslan var artık
    Cevapla
  • Mehmet KILIC 11 yıl önce Şikayet Et
    hadi koş koş... hava alanına bu sefer gerçek ama koşunnnnn. yahu bu millettte akılmı yok fikir mi yok anlamıyorum. gelen futbolcu için hava alanına gitmek ne oluyor arkadaş. aldıkları milyon dolarlar yetmiyecek birde omuzlarda taşıyacaz..
    Cevapla
  • ali eren 11 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler galatasaray. bir fenerbahçeli olaraktan galatasarayı tebrik ederim,gerçekten büyük transfer,adamların,taraftarında,yöneticisinde,teknik ekibinde futbol kültürü var,bizimkiler,sahada varını yogunu ortaya koyan,kısıtlı yetenekleri ile her topa kafasını gözünü sokan,şelçuk şahin istenmeyen adam,2 yıldır fenerbahçeye hiçbirşey vermeyen,gökhan gönül,banko ilk onbirde oynuyor,adam resmen yatıyor,ne yönetim,ne teknik ekip,nede taraftarın gıkı çıkıyor,bulmuşlar selçuk şahini günah keçisi yaptılar çocugu,bize herşey müstahak,
    Cevapla
  • hilal71 11 yıl önce Şikayet Et
    camiamıza hayırlı olsun. her ne kadar sol ayağı benimki kadar iyi olmasa da=)futbol kalitesi tartışılmayacak bir oyuncu.tek sorun 4 aydır maç oynamıyor.artık bunu da terimle kondüsyonerler halleder herhalde.
    Cevapla
  • NECDET DEMİRBAŞ 11 yıl önce Şikayet Et
    ya fener. fener de messi ile ronaldo'u alır!! ya da gs stordan sneijder forrmalarını......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle