Felipe Melo: Kaleciliği evde öğrendim

Göksu'nun son dakikadaki penaltısını kurtaran Melo, "Kalecilik tecrübem evde oluyor. Çocuklar evde şut atarken ben kaleye geçiyorum. O anda eldivenleri alıp kaleye geçmek istedim. Bu Allah'ın verdiği bir güvendi bana" dedi.

Felipe Melo: Kaleciliği evde öğrendim
Felipe Melo: Kaleciliği evde öğrendim
GİRİŞ 25.11.2012 07:57 GÜNCELLEME 25.11.2012 08:19

Cim Bom'un Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, bu kez attığı golle değil, kurtardığı penaltıyla tarihe geçti. Son dakikada penaltı yaptırıp kırmızı kart gören Muslera'nın yerine eldivenleri giyen tecrübeli oyuncu, Göksu'nun köşeye giden penaltısını çıkardığı o pozisyonu anlattı. "Kalecilik tecrübem sadece evde oluyor" diyen Melo, "Çocuklar evde  şut atarken kaleye ben geçiyorum. O saniyede verilmiş bir karardı. Eldivenleri alıp kaleye geçmek istedim. Bu Allah'ın verdiği bir güvendi bana. Bu galibiyet bütün  Galatasaray taraftarına armağan olsun. Eşim 6 aylık hamile, ona da armağan etmek istiyorum" ifadesini kullandı. Muslera ile konuştuğunu, eldivenleri ve formayı kendisi  için saklayacağını belirten Melo, şöyle devam etti:


"Daha önce de yaşadım'"
Daha önce Racing Santander'de oynarken böyle bir şey yaşamıştım, Barcelona'ya karşı. O zaman topun başında Ronaldinho vardı. Ama başarılı olamamıştım. Önemli olan burada aldığımız 3 puandı. İkinci yarıda büyük takım olmanın reaksiyonunu gösterdik diye düşünüyorum."