İlk 11 için iki farklı sistem! Okan Buruk, Icardi'yi kızdırabilir

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, takımının oynayacağı rakiplere karşı iki farklı sistem üzerinde çalışmalar yaptı. Başarılı teknik adam, bu doğrultuda forvette ilk tercih olarak Osimhen'i belirledi.

GİRİŞ 16.10.2024 12:00 GÜNCELLEME 16.10.2024 12:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk hücum hattını maçlara göre belirlemeye karar verdi.

Sabah gazetesinde yer alan haberde, Okan Buruk'un Victor Osimhen'i forvette ilk tercih olarak belirlediği ve rakibe göre çift forvet ya da tek forvetli planı uygulayacağı belirtildi. 



Haberde çift forvetli planda Dries Mertens'in, 4-2-3-1 dizilimindeki sistemde ise Mauro Icardi'nin maça yedek başlayacağı ifade edildi. Bu durumun ilerleyen süreçte saha sonuçlarının iyi olmaması durumunda sorun olabileceği ileri sürüldü.



GALATASARAY'IN FİKSTÜRÜ 


Milli ara dönüşü Galatasaray Süper Lig'de deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar bu maçın ardından 23 Ekim Çarşamba günü sahasında Elfsborg'u konuk edecek.

Galatasaray, ligde bir sonraki haftada derbide ise Rams Park'ta Beşiktaş'la karşı karşıya gelecek.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    sezon başladığından beri icardi sahada ölü gibi geziyor. kendine gelmesi lazım
    Cevapla
  • elestiri 2 saat önce Şikayet Et
    bundan okan burun niye haberi yok
    Cevapla