Galatasaray'dan Elias Jelert kararı

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Elias Jelert, Kasımpaşa maçındaki performansıyla eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Sarı-Kırmızılılarda teknik ekipten Jelert'le ilgili kararın çıktığı öne sürüldü.

Galatasaray'dan Elias Jelert kararı
Galatasaray'dan Elias Jelert kararı
GİRİŞ 30.09.2024 10:40 GÜNCELLEME 30.09.2024 10:40
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın sezon başında 9 milyon euro karşılığında renklerine bağladığı Elias Jelert henüz beklentileri karşılayabilmiş değil.

Son olarak 3-3 sona eren Kasımpaşa maçına ilk 11'de başlayan Jelert, performansıyla sınıfta kalmış ve yoğun şekilde eleştirilmişti.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre Galatasaray teknik ekibi, Elias Jelert'le ilgili kararını verdi.

Fiziksel olarak yeterli görülmeyen ve oyun sistemine ayak uyduramayan Elias Jelert'in Okan Buruk tarafından kesileceği iddia edildi.

Okan Buruk'un ocak ayına kadar sağ bekte Kaan Ayhan'ı düşündüğü haber detayında yer aldı.

BONSERVİSİ 9 MİLYON EURO

Sarı-Kırmızılılar, 21 yaşındaki Jelert ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştı. KAP'a yapılan açıklamada Jelert'in 9 milyon euroluk bonservisinin 3 sezona yayılmış 6 eşit taksitle ödeneceği bildirilmişti.

Galatasaray, Danimarkalı sağ beke bu sezon 900 bin euro, 2025-26 sezonunda 1 milyon euro, 2026-27 sezonunda 1.1 milyon euro, 2027-28 sezonu için 1.2 milyon euro ve 2028-29 sezonu için 1.35 milyon euro maaş ödemesi yapacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 15
  • Fatih 42 dakika önce Şikayet Et
    Fiziği çok zayıf. Guclenirse birseyler olur
    Cevapla
  • Biri 1 saat önce Şikayet Et
    Arkadaş anlamıyorum bunu kim transfer etti? Gözünüz kör müydü geçen sene kopenhag maçlarının en kötüsünü gidip transfer ettiniz. Kopenhagta sırıtan tek oyuncu buydu, okan hoca sen bunu canlı izledin yok diyemedin mi arkadaş. İnsanda azcık akıl fikir olur
    Cevapla
  • Doğrucu 1 saat önce Şikayet Et
    İşte bu haber doğruysa bu adam antrenör değil. Senin görevin onu hazırlamak.
    Cevapla
  • esedullah 1 saat önce Şikayet Et
    Bu adam geldiğinde ınlarca maç yaptığı hatta şampiyonlar liginde çok deneyimli olduğu çok iyi transfer olacağı gs nin sağ kanadına ilaç olacağı vs vs göklere öıkartıldı şimdi de yerin dibinde. Ben iddia ediyorum bu çocuğa fiziksel artış sağlanırsa coşar
    Cevapla
  • Ali 1 saat önce Şikayet Et
    Zaman lazım. Sacha Boye de böyle idi. Adam City den gelmedi yav.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle