Rıdvan Dilmen'e göre Galatasaray'ın en iyisi!

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında PAOK'u 3-1 mağlup ettiği maçı değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'e göre Galatasaray'ın en iyisi!
Rıdvan Dilmen'e göre Galatasaray'ın en iyisi!
GİRİŞ 26.09.2024 11:48 GÜNCELLEME 26.09.2024 11:48
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın PAOK'u 3-1 mağlup ettiği müsabakayı HT Spor'da yorumladı.

Galatasaray'ı derbi sonrası bu kadar yüksek tempoda beklemediğini kaydeden Rıdvan Dilmen, "PAOK da beklediğimizden iyi oynadı. Eğer bu maç berabere bitseydi çok yazık olurdu" dedi.

Galatasaray'ın çok formda olduğunu aktaran ünlü yorumcu, Okan Buruk'un sistemi bozmadığını söyledi.

Galatasaray orta sahasının harika bir maç çıkardığını dile getiren Rıdvan Dilmen; Torreira'yı Gattuso, Kerem Demirbay'ı Pirlo ve Sara'yı Kaka'ya benzetti.

"EN İYİSİ ABDÜLKERİM BARDAKCI"

Galatasaray'da gecenin en iyisi olarak Abdülkerim Bardakcı'yı seçen Dilmen; Jakobs, Osimhen ve Icardi'den de övgüyle bahsetti.

Öte yandan Rıdvan Dilmen'in Okan Buruk iddiası dikkat çekti. Ünlü yorumcu, "Adımın Rıdvan olduğu kadar biliyorum ki Okan Buruk maç 1-1 devam etseydi hemen çift forvete dönecekti. Onun yerine Kerem Demirbay hamlesi yaptı" ifadelerini kullandı.

KASIMPAŞA MAÇINDA ROTASYON

Rıdvan Dilmen son olarak Okan Buruk'un Kasımpaşa maçında rotasyona giderek kadroda 4 ismi değiştireceğini belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

"Kerem Demirbay ve Nelsson ilk 11 olru. Kaan Ayhan oynamaz. Orta sahada Mertens ya da Torreira'dan biri olmaz. Belki Osimhen'i de dinlendirebilir. Kasımpaşa maçında Berkan da dahil 4 farklı futbolcu oynar."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 12
  • Misafir 8 saat önce Şikayet Et
    Bu TENEKE MERT MÜLDÜRÜ kim aldı bu takıma
    Cevapla
  • Ali veli 9 saat önce Şikayet Et
    Geçen ü.özat diyorki güneş ts da şampiyon olamaz niye fb gs bjk kötü oldugunda ts la avcı denk gelmiş blrdaha olmazmış yaw ümit sen boş konuşma uzmanı hadi senln kafada düşünelim hepsi iyi oldugu zaman fb şike yaptı kupayı çaldı ümit efendi vır vır yapıp ölüyorsun acun koça sallıyıordu acunun kanala geçti acunun oldu, rıdo da küre var.TS 3 sezon içinde şampiyon olur rıdo özat sodaya dev
    Cevapla
  • ümit 10 saat önce Şikayet Et
    Yanı Gs ye yaranmaya calısıyor
    Cevapla
  • MİSAFİR 34 12 saat önce Şikayet Et
    Rıdvan sen karışma Okan kimii oynatır kimi oynatmaz sanami kaldı
    Cevapla
  • Murat 13 saat önce Şikayet Et
    Bir Galatasaraylı olarak bu Okan buruk un Berkan Kutlu hayranlığı nereden geliyor oyuna girdiği andan beri yaptığı hatalar yüzünden ikinci golu az kalsın 2. Golü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle