Michy Batshuayi kesmedi! Fenerbahçe'nin iki yıldızına Galatasaray kancası

Fenerbahçe'den Michy Batshuayi'yi kadrosuna katan Galatasaray, sarı-lacivertlilerden İrfan Can Kahveci ve Bright Osayi-Samuel'i de transfer etmeyi hedefliyor.

GİRİŞ 25.08.2024 00:36 GÜNCELLEME 05.09.2024 18:21
Bu Habere 129 Yorum Yapılmış

Yaz transfer döneminde Michy Batshuayi'yi kadrosuna katan Galatasaray, Fenerbahçe'nin iki yıldızıyla daha ilgileniyor. Sarı-kırmızılıların, sözleşmeleri bitecek olan iki isimle şimdiden dirsek teması kurduğu iddia edildi.

GALATASARAY SÖZLEŞME ÖNERECEK

Sözleşmeleri 30 Haziran 2025 yılında bitecek olmasından dolayı ccak ayında bedelsiz olarak transfer edilebilecek iki oyuncuyu gözüne kestiren Galatasaray yönetiminin, Fenerbahçe'nin hamle yapmaması durumunda iki yıldıza da sözleşme önereceği belirtildi.

OSAYI VE İRFAN CAN'I İSTİYORLAR

Sarı-lacivertli takımın iki önemli oyuncusu olan İrfan Can Kahveci ve Bright Osayi-Samuel ile ilgilenen sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe'nin ocak ayına kadar sözleşme önermemesi durumunda teklif yapmaya hazır.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 129
  • Kmemin 3 gün önce Şikayet Et
    En büyük fenevbaçe
    Cevapla
  • Fenerli 2 hafta önce Şikayet Et
    Galatasaray önce Kröhn'un Transfer parasini Alman Klübune yatirsin, haalen borcu var.
    Cevapla
  • orhan 2 hafta önce Şikayet Et
    irfan can gelmesin
    Cevapla
  • Bir Dost 2 hafta önce Şikayet Et
    Gelsin
    Cevapla
  • herhangi biri 2 hafta önce Şikayet Et
    Gs fenere para vermek ister mi
    Cevapla
  • gsli 2 hafta önce Şikayet Et
    vermicek zaten bedelsiz diyor anladın
    Cevapla
  • herhangi biri 2 hafta önce Şikayet Et
    Bildiğim kadarıyla irfan can Galatasaraylı. Sırf babası generde oynasın diye ona baskı yapmış o da babasının kalbini kırmamak için zorla fenere geçti. Hatta gs ve başakşehir aslında anlaşmışlardı transfer olacaktı gs ye ama Ali koç devreye girip iki kat para verince başakşehir de fenere verdi. Babası da onu ikna etti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle