47 milyon euroluk satış yaptılar! Nelsson için geliyorlar

Geçtiğimiz günlerde Riccardo Calafiori'yi 45 milyon euroya Arsenal'e, Luis Binks'i ise 2 milyon euroya Coventry City'e satan İtalya Serie A Ligi ekibi Bologna, Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson'a göz dikti.

GİRİŞ 24.08.2024 14:41 GÜNCELLEME 24.08.2024 19:32
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Transfer döneminin sonu yaklaşırken kadro çalışmalarına devam eden Galatasaray'da Victor Nelsson ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.



47 MİLYON EUROLUK SATIŞ


Geçtiğimiz günlerde Riccardo Calafiori'yi 45 milyon euroya Arsenal'e, Luis Binks'i ise 2 milyon euroya Coventry City'e satan Bologna, sadece stoper satışından 47 milyon euroyu kasasına koydu.

İtalyan basınında yer alan habere göre stoper pozisyonunda açığı bulunan ve Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir kadro ile mücadele etmek isteyen Bologna'nın Victor Nelsson'a ilgisinin ciddi olduğu belirtildi.

Victor Nelsson bu sezon Galatasaray formasıyla 3 maça çıktı. 25 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda gol ya da asist katkısı veremedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Akocak 2 hafta önce Şikayet Et
    Buradan bir iki hakem de transfer edin. Yoksa bunlar sahada sahtekarlığa alıştılar. Başarılı olamazlar. Sacha Boye durumu ortada.
    Cevapla
  • Lakosta 2 hafta önce Şikayet Et
    Nelson u satmayin.. defansta zaten sikinti var eksikligini dolduramazsiniz siz kerem i satinda kurtulalim artik
    Cevapla
  • Sporsever 2 hafta önce Şikayet Et
    Hemen üstüne de 3 milyon koyup sizin bu işe yaramazı 50 milyona alırlar. Uhahahaha
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Abdulkerim için biri gelsin lütfen
    Cevapla
  • Kaya 2 hafta önce Şikayet Et
    Üste para verip gönderin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle