Kerem Aktürkoğlu'na 3 farklı ülkeden teklif!

Yaz transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılması beklenen Kerem Aktürkoğlu'na 3 farklı ülkeden transfer teklifi geldiği öğrenildi. Milli futbolcunun kararını EURO 2024 sonrası vereceği ifade edildi.

GİRİŞ 18.06.2024 14:38 GÜNCELLEME 18.06.2024 17:36
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın 25 yaşındaki hücum oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'nun takımdan ayrılma ihtimalinin arttığı ve futbolcunun yeni menajerinin transfer görüşmelerinde bulunduğu iddia edildi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Kerem Aktürkoğlu'na şu ana kadar 3 resmi teklif geldiği ortaya çıktı. İspanya'dan Real Sociedad, Rusya'dan Spartak Moskova ve Suudi Arabistan'dan bir kulüp, Kerem'e teklifini iletip beklemeye geçti. 



NİHAİ KARAR EURO 2024'TEN SONRA


A Milli Takım'la EURO-2024'te boy gösterecek 25 yaşındaki yıldız oyuncu, son kararını turnuva sonrasına bıraktı.

Kariyeri için İspanya'yı en doğru adım olarak gören Kerem Aktürkoğlu'nun tercihinin Real Sociedad olması beklenirken sarı-kırmızılı idarecilerin de oyuncunun Avrupa'ya transferi  konusunda kolaylık göstermesi bekleniyor. Galatasaray yönetimi Kerem için 10 milyon Euro'nun üzerinde gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak.

Bu sezon Galatasaray ile 37 lig maçına çıkan Kerem, 12 gol - 7 asistlik performans gösterdi. Milli futbolcu takımın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 6 maçta da 2 gol kaydetti.

Piyasa değeri 15 milyon euro olan Kerem Aktürkoğlu'nun kulübüyle 30 Haziran 2026'ya kadar mukavelesi bulunuyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • aziz 1 hafta önce Şikayet Et
    kerem gs de cok düşük maaş alıyor.saçma sapan oynamayan oyunculara gs yıllık 3,5 4milyon euro maaş veriyor.kereme ver yıllık 2milyon euro adam kendisine kanat takar.sesi çıkmayan saadıl gariban oyuncular hep eziliyor.zaten yabancı sınırı var.kerem kesinlikle kalmalı.birde gs selameti için kesinlikle nasıl yapar bilmiyorum dani olmo'yu transfer etmeli.
    Cevapla
  • net 1 hafta önce Şikayet Et
    10 m euro ya vermek aptallıktır zaten yabancı sınırı var ve piyasada iyi yerli yok al bakalım kerem gibi adamı bulursan kaça satarlar aptallık etmeyin
    Cevapla
  • m&m 1 hafta önce Şikayet Et
    Avrupada hic bir kulüp 10 milyon Euro vermez .Baris icin belki.
    Cevapla
  • Sedatt 1 hafta önce Şikayet Et
    Gönder gitsin para lazım
    Cevapla
  • sabırsız sami can 1 hafta önce Şikayet Et
    yahu nedense gs li oyuncuların piyasa değerini düşük gösterip bazı oyuncuların değerinide şişiriyorsunuz sacha boeyde de böyle yaptınız ama transfer rekoru kırarak bayerne gitti biraz akıllanında her futbolcunun gerçek değerini yazın artık. piyasa değeri 15m euro ama gs 10m euroya bırakırmış kim inanır buna
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle